PARAYLEISURHEILU

PARAYLEISURHEILU

Oulun Pyrinnössä autamme löytämään valmennuksen erityistä tukea tarvitseville eri urheilijan polun vaiheissa oleville urheilijoille. Kaikkien lajien harrasteryhmiin voi osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai avustajan kanssa.

Uusia soveltavan liikunnan pararyhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Tällä hetkellä toimii Ratakelauksen pienryhmä 8-13 -vuotiaille lapsille.

Parayleisurheiluryhmä 8-13v

Parayleisurheiluryhmä on tarkoitettu 8-13 -vuotiaille, pyörätuolilla liikkuville lapsille ja nuorille. Ryhmän tavoite on tukea urheilijan kehitystä luomalla vahvat perustaidot erityisesti oman tuolin hallitsemiseen ja sen kanssa monipuoliseen liikkumiseen. Harjoitteet tukevat urheilijan kokonaisvaltaista kehittymistä ja toimintakykyä niin  harjoittelun osalta kuin arjessa. Harjoittelu on kelaukseen painottuvaa, mutta mahdollistaa myös muut lajivalinnat tulevaisuudessa. Omaa kilpakelaustuolia ei tarvitse olla, eikä lajia tarvitse osata ennalta. Ryhmän kautta saa myös hyvää vertaistukea arjen asioihin.

Harjoitukset

Ryhmä harjoittelee ympärivuotisesti 1-2 kertaa viikossa. Ole yhteydessä valmentajaan niin saat tietoon harjoitusajat ja voit sopia kokeilukerrasta.

Kustannukset

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi 

Ryhmä on saanut starttistipendin, jolla voimme tarjota 1kk maksuttoman tutustumisjakson.

Kuukausimaksu, joka sisältää yleisurheilun toimintamaksun ja valmennusmaksun. 

45€/kk, 1krt/vko harjoittelevat

Urheilijoita ei ole vakuutettu seuran toimesta.

Lajikokeilut

Järjestämme mielellämme lajikokeiluja. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Valmentaja 

Tuomo Himanka

p. 040 725 7809