Valmennusryhmä 11-12

Moniottelu-/monilaji

2011-2012 -syntyneiden valmennusryhmässä harjoitellaan monipuolisesti juoksemista, heittämistä ja ponnistamista. Painopiste on perusliikkumisessa ja perustaidoissa. Harjoitusohjelmassa on mukana kaikkien yleisurheilulajien sisällöt sekä telinevoimistelun perusteet.

Ryhmään pääsyn edellytyksenä on innostuminen ja osallistuminen säännölliseen harjoitteluun. Liikunnallista erityislahjakkuutta ei vaadita. Valmennusryhmäläinen kykenee toimimaan ryhmässä, huomioiden muut ja antamalla toisille osallistumisrauhan. Hän kuuntelee valmentajan ohjeita ja toimii niiden mukaan. Valmennusryhmässä opetellaan kilpailemaan ja siihen kannustetaan, mutta ryhmään liittyminen ei edellytä kilpailuihin osallistumista.

Ryhmän toimintaa ohjaa Olympiakomitean ja KIHU:n Urheilijan polun lapsuusvaihe ja yleisurheilijan polun 7-9v vaihe.

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja:

Hanna Uusitalo

p. 040 7285494

hanna.uusitalo@oulunpyrinto.fi

Valmentajat: Hanna Uusitalo, Alina Nousiainen, Eveliina Lehtola

OLETTEKO KIINNOSTUNEET VALMENNUSRYHMÄSTÄ?

Ryhmässä on mahdollista käydä tutustumassa ennen ilmoittautumista. Ole yhteydessä vastuuvalmentajaan.

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi 

Kuukausimaksu, joka sisältää yleisurheilun toimintamaksun, valmennusmaksun ja lisenssin (sis. vakuutus ja osallistumisoikeus Suomen urheiluliiton alaisiin kilpailuihin):

49€/kk, 1krt/vko harjoittelevat

58€/kk, 2krt/vko harjoittelevat

laskutetaan 2kk jaksoissa

Harjoitukset

Tistaisin ja torstaisin klo 18-19:30

Ryhmä harjoittelee yhdessä 2009-2010 -syntyneiden kanssa.

 

Muita yleisiä asioita

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille: Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia kilpailevia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.

Poissaolot

Yli kuukauden yhtä mittaisista poissaoloista tulee sopia etukäteen valmentajan kanssa, mikäli poissaolo on tiedossa etukäteen. Tällöin kuukausimaksua ei peritä poissaolo kuukausilta. Muut liikuntaharrastukset eivät ole este valmennusryhmään liittymiselle ja lapsi voi harjoitella valmennusryhmän mukana myös vähemmän, mikäli harjoitukset menevät päällekkäin.

Valmennusryhmään sitoudutaan vähintään 2kk ajaksi kerrallaan. Mikäli haluatte lopettaa valmennusryhmässä, tulee asiasta ilmoittaa ryhmän vastuuvalmentajalle viimeistään 1kk ennen seuraavan laskutusjakson alkamista.

Kilpailut ja tapahtumat