Valmennusryhmä 07-08

Monilaji-/moniotteluryhmä

Tämä ryhmä on 2007-2008 -syntyneille lapsille, jotka ovat innokkaita harrastamaan yleisurheilua, sekä opettelemaan harjoittelemaan ja kilpailemaan aktiivisesti. 

Valmennusryhmässä harjoitellaan monipuolisesti juoksemista, heittämistä ja ponnistamista. Painopiste on lajitaidoissa ja kaikkien yleisurheilulajien opettamisessa. Harjoitusohjelmaan kuuluu yleisurheilun lajitaitojen lisäksi perusliikkuminen, perustaidot sekä telinevoimistelun perusteet.

Ryhmän toimintaa ohjaa Olympiakomitean ja KIHU:n Urheilijan polun lapsuusvaihe sekä Yleisurheilijan polun 10-12v vaihe.   

Ryhmään pääsyn edellytyksenä on innostuminen ja osallistuminen säännölliseen harjoitteluun. Ryhmään otetaan liikunnallisia lapsia, joilla on aiempaa kokemusta yleisurheilusta tai muiden urheilulajien harjoittelusta. Valmennusryhmäläinen kykenee toimimaan ryhmässä, huomioiden muut ja antamalla toisille osallistumisrauhan. Hän kuuntelee valmentajan ohjeita ja toimii niiden mukaan. 

Ohjattuja harjoituksia on 3 kertaa viikossa. Muiden lajien harrastajat voivat valita myös 2 kertaa viikossa harjoittelun. Lisäksi opastusta omatoimiseen harjoitteluun.

 

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja:

Sini Oikarinen

p. 044 333 5103

sini.oikarinen@kolumbus.fi

OLETTEKO KIINNOSTUNEET VALMENNUSRYHMÄSTÄ?

Ryhmässä on mahdollista käydä tutustumassa maksuttomasti ennen ilmoittautumista. Ole yhteydessä suoraan ryhmän vastuuvalmentajaan.

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi

Kuukausimaksu,joka sisältää yleisurheilun toimintamaksun, valmennusmaksun ja lisenssin (sis. vakuutus ja osallistumisoikeus Suomen urheiluliiton alaisiin kilpailuihin):

2 kertaa viikossa harjoittelevat 58€/kk

3 kertaa viikossa harjoittelevat 65€/kk

Laskutetaan 2kk jaksoissa. Mikäli valitset 2 kertaa viikossa harjoittelun, ilmoita minä päivinä ma,ti,to osallistut.

Harjoitukset

 

 

Muita yleisiä asioita

Lajikoulut

Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Lajikoulut sopivat yleisurheilun harraste- ja valmennusryhmäläisille lisäharjoituskerraksi tai muiden lajien oheisharjoitteluun. Lajikoulut ovat avoinna myös muiden seurojen urheilijoille. Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittautuminen omien MyClub tunnusten kautta.

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille: 

Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.

Poissaolot

Yli kuukauden yhtä mittaisista poissaoloista tulee sopia etukäteen valmentajan kanssa, mikäli poissaolo on tiedossa etukäteen. Tällöin kuukausimaksua ei peritä poissaolo kuukausilta. Muut liikuntaharrastukset eivät ole este valmennusryhmään liittymiselle ja lapsi voi harjoitella valmennusryhmän mukana myös vähemmän, mikäli harjoitukset menevät päällekkäin.

Valmennusryhmään sitoudutaan vähintään 2kk ajaksi kerrallaan. Mikäli haluatte lopettaa valmennusryhmässä, tulee asiasta ilmoittaa ryhmän vastuuvalmentajalle viimeistään 1kk ennen seuraavan laskutusjakson alkamista.

 

Kilpailut ja tapahtumat