Valmennusryhmä 05-07

Pikajuoksu ja hypyt

Ryhmä on 2005-2007 syntyneille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita erityisesti pikajuoksuharjoittelusta. Ohjatut harjoitukset 3 kertaa viikossa ja lisäksi mahdollisesti omatoimisia harjoituksia. Ryhmään otetaan liikunnallisia nuoria, joilla on aiempaa kokemusta yleisurheilusta tai muiden urheilulajien harjoittelusta. Valmennusryhmäläinen kykenee toimimaan ryhmässä, huomioiden muut ja antamalla toisille osallistumisrauhan. Hän kuuntelee valmentajan ohjeita ja toimii niiden mukaan. Valmennusryhmässä kilpaillaan aktiivisesti. Valmennusryhmän harjoitusohjelmassa pika- ja aitajuoksu sekä pituushyppy ja kolmiloikka. Ryhmässä kannustetaan kilpailemaan aktiivisesti kaikissa yleisurheilulajeissa.

Ryhmän toimintaa ohjaa Olympiakomitean ja KIHU:n Urheilijan polun valintavaiheja sekä Yleisurheilijan polun 13-15v vaihe.

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja: Tuomas Hyykoski

p. 050 486 9815

tuomas.hyykoski@gmail.com

Oletko kiinnostunut valmennusryhmästä?

Ryhmässä on mahdollisuus käydä tutustumassa, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan.

 

Harjoitukset

Valmennusryhmän kausi 1.10.2019 – 30.9.2020 (12kk)

Harjoitusajat: maanantai, tiistai, torstai klo 18-19:30

Harjoituspaikka: Raatin Stadion ja Ouluhalli.

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi 

Yleisurheilun toimintamaksu 250€ /kausi, laskutetaan kahdessa erässä 125€ (loka-maaliskuu) ja 125€ (huhti-syyskuu).

Lisenssi ja vakuutus.Urheilija hankkii itse lisenssin (30€) + halutessaan siihen sporttivakuutuksen 20€, 2007-syntyneet 20€ sisältäen sporttiturva -vakuutuksen. https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/.  

Valmennusmaksu: Valmennusmaksu sovitaan suoraan vastuuvalmentaja Tuomas Hyykosken kanssa.

Kilpailut ja tapahtumat

Muita yleisiä asioita

Leirit: Seuran leiritykset SM-kisoihin tähtääville yli 14 -vuotiaille (2006- ja vanhemmat) urheilijoille kuuluvat ohjelmaan valmentajan suosituksen mukaan ja leiritykseen valittu urheilija saa tukea leirin kustannuksiin.

SM-kisat: Urheilija saa tukea SM-kisojen kustannuksiin. Tarkempi ohjeistus tulossa.

Mentorivalmennus: Mentoriverkoston valmentajat ovat valmentajien ja urheilijoiden käytettävissä

Lajikoulut:Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Lajikoulut sopivat yleisurheilun harraste- ja valmennusryhmäläisille lisäharjoituskerraksi tai muiden lajien oheisharjoitteluun. Lajikoulut ovat avoinna myös muiden seurojen urheilijoille. Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittautuminen omien MyClub tunnusten kautta. 

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille:Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia kilpailevia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.

Poissaolot

Poissaoloista tulee sopia etukäteen valmentajan kanssa, mikäli poissaolo on tiedossa etukäteen.

Muut liikuntaharrastukset eivät ole este valmennusryhmään liittymiselle ja nuori voi harjoitella valmennusryhmän mukana myös vähemmän, mikäli harjoitukset menevät päällekkäin.

Pidempien poissaolojen valmennusmaksuista sovitaan suoraan vastuuvalmentajan kanssa. 

Seuran toimintamaksu on kausimaksu, eikä siitä saa hyvitystä poissaolokuukausilta.