Valmennusryhmä 05-06

Pika- ja aitajuoksu, hypyt

Tämä ryhmä on nuorille, jotka haluavat sitoutua urheilulliseen elämäntapaan ja säännölliseen päivittäiseen harjoitteluun. Liikunnallisten perustaitojen ja yleisurheilun lajitaitojen perusteiden hallinta on edellytys valmennusryhmään pääsemiselle. Harjoitusohjelmassa on mukana pika- ja aitajuoksu, pituus- ja korkeushyppy sekä kolmiloikka. Monipuolistava oheisharjoittelu kuuluu harjoitusohjelmaan. Kilpaileminen: piiri-, alue- ja kansallinen SM-taso.

Ohjattuja ja omatoimisia harjoituksia on 4-6 x /vko. Mikäli ryhmän urheilijalla on myös toinen kilpaurheilulaji, ohjattujen ja omatoimisten harjoitusten määrä katsotaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Ryhmän toimintaa ohjaa Olympiakomitean ja KIHU:n Urheilijan polun valintavaihe sekä Yleisurheilijan polun 13-15v vaihe.

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja

Vilma Silvamaa (vilma.silvamaa@oulunpyrinto.fi)

Valmentaja:

Sanna Lapinoja

Tämä ryhmä on täynnä, eikä ota tällä hetkellä uusia urheilijoita. 

Mikäli muista ryhmistä ei löydy sopivaa ryhmää ja valmentajaa, ota yhteyttä: yleisurheilu@oulunpyrinto.fi

Ryhmän urheilijat 

Kaikkonen Iina-Reeta (2006)

Kangas Milla (2006)

Koskela Martta (2005)

Kurtti Minja (2005)

Laukka Venla (2005)

Martinsen Emilia (2005)

Niemi Alisa (2005)

Niskala Essi (2005)

Nurkkala Eeva (2005)

Rauhala Emilia (2005)

Savolainen Sara (2006)

Siltala Bettina (2005)

Sundström Peppi (2005)

Vanhatupa Kiia (2006)

Veneskoski Olivia (2005) 

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi 

Kuukausimaksu, joka sisältää yleisurheilun toimintamaksun ja valmennusmaksun

4-6 kertaa viikossa harjoittelevat 78€/kk

1-3 kertaa viikossa harjoittelevat (toinen laji) 68€/kk

Laskutetaan 2kk jaksoissa.

Lisenssi ja vakuutus Ensimmäisen ryhmään liittymiskuukauden (lokakuu) kk-maksu on 30€ pienempi kuin normaali kk-maksu, koska urheilija hankkii itse lisenssin (30€) + halutessaan siihen sporttivakuutuksen 20€ https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Harjoitukset

Valmennusryhmän kausi 1.10.2019 – 30.9.2020 (12kk)

Ryhmä harjoittelee 4-7 kertaa viikossa 1,5-2h (sis. oheisharjoittelu) 

Muita yleisiä asioita

Leirit: Seuran leiritykset SM-kisoihin tähtääville yli 14 -vuotiaille (2006- ja vanhemmat) urheilijoille kuuluvat ohjelmaan valmentajan suosituksen mukaan ja leiritykseen valittu urheilija saa tukea leirin kustannuksiin.

SM-kisat: Urheilija saa tukea SM-kisojen kustannuksiin. Tarkempi ohjeistus tulossa.

Mentorivalmennus: Mentoriverkoston valmentajat ovat valmentajien ja urheilijoiden käytettävissä

Lajikoulut: Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Lajikoulut sopivat yleisurheilun harraste- ja valmennusryhmäläisille lisäharjoituskerraksi tai muiden lajien oheisharjoitteluun. Lajikoulut ovat avoinna myös muiden seurojen urheilijoille. Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittautuminen omien MyClub tunnusten kautta. 

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille: Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia kilpailevia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.

Poissaolot

Yli kuukauden yhtä mittaisista poissaoloista tulee sopia etukäteen valmentajan kanssa, mikäli poissaolo on tiedossa etukäteen. Tällöin kuukausimaksua ei peritä poissaolo kuukausilta. Muut liikuntaharrastukset eivät ole este valmennusryhmään liittymiselle ja nuori voi harjoitella valmennusryhmän mukana myös vähemmän, mikäli harjoitukset menevät päällekkäin.

Valmennusryhmään sitoudutaan vähintään 2kk ajaksi kerrallaan. Mikäli haluatte lopettaa valmennusryhmässä, tulee asiasta ilmoittaa ryhmän vastuuvalmentajalle viimeistään 1kk ennen seuraavan laskutusjakson alkamista.