Valmennusryhmä 03-06

Monilaji/moniottelu

Ryhmä on 2003-2006 -syntyneille nuorille, jotka haluavat harrastaa yleisurheilua 2 kertaa viikossa. Ryhmään otetaan liikunnallisia nuoria, joilla on aiempaa kokemusta yleisurheilusta tai muiden urheilulajien harjoittelusta. Valmennusryhmäläinen kykenee toimimaan ryhmässä, huomioiden muut ja antamalla toisille osallistumisrauhan. Hän kuuntelee valmentajan ohjeita ja toimii niiden mukaan. Valmennusryhmästä on mahdollisuus osallistua aktiivisesti myös kilpailutoimintaan. 

Ryhmän toimintaa ohjaa Olympiakomitean ja KIHU:n Urheilijan polun valintavaihe ja Yleisurheilijan polun 13-15v vaihe.

Harjoitusohjelma suunnitellaan ryhmäläisten kanssa yhdessä heidän kiinnostuksen kohteiden mukaan, sisältäen valittujen yleisurheilulajien sisällöt sekä fyysisten ominaisuuksien monipuolinen kehittäminen. 

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja:

Kaisla Hulkko

p. 045 631 8465

kaisla.hulkko@gmail.com

Ryhmään mahtuu uusia urheilijoita ja harjoituksissa voi käydä tutustumassa. Ole yhteydessä vastuuvalmentajaan. 

Harjoitukset

 

 

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi

Kuukausimaksu,joka sisältää yleisurheilun toimintamaksun ja valmennusmaksun

2 kertaa viikossa harjoittelevat 58€/kk, laskutetaan 2kk jaksoissa.

Lisenssi ja vakuutus Ensimmäisen ryhmään liittymiskuukauden kk-maksu on 28€/kk, koska urheilija hankkii itse lisenssin (30€) + halutessaan siihen sporttivakuutuksen 20€ https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Kilpailut ja tapahtumat

Muita yleisiä asioita

Leirit: Seuran leiritykset SM-kisoihin tähtääville yli 14 -vuotiaille (2006- ja vanhemmat) urheilijoille kuuluvat ohjelmaan valmentajan suosituksen mukaan ja leiritykseen valittu urheilija saa tukea leirin kustannuksiin.

SM-kisat: Urheilija saa tukea SM-kisojen kustannuksiin. Tarkempi ohjeistus tulossa.

Mentorivalmennus:Mentoriverkoston valmentajat ovat valmentajien ja urheilijoiden käytettävissä

Lajikoulut:Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Lajikoulut sopivat yleisurheilun harraste- ja valmennusryhmäläisille lisäharjoituskerraksi tai muiden lajien oheisharjoitteluun. Lajikoulut ovat avoinna myös muiden seurojen urheilijoille. Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittautuminen omien MyClub tunnusten kautta. 

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille: Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia kilpailevia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.

Poissaolot

Yli kuukauden yhtä mittaisista poissaoloista tulee sopia etukäteen valmentajan kanssa, mikäli poissaolo on tiedossa etukäteen. Tällöin kuukausimaksua ei peritä poissaolo kuukausilta. Muut liikuntaharrastukset eivät ole este valmennusryhmään liittymiselle ja nuori voi harjoitella valmennusryhmän mukana myös vähemmän, mikäli harjoitukset menevät päällekkäin.

Valmennusryhmään sitoudutaan vähintään 2kk ajaksi kerrallaan. Mikäli haluatte lopettaa valmennusryhmässä, tulee asiasta ilmoittaa ryhmän vastuuvalmentajalle viimeistään 1kk ennen seuraavan laskutusjakson alkamista.