Valmennusryhmä 03-04

Monilaji-/moniottelu, yksilövalmennus

Tämä ryhmä on 2003-2004 syntyneille nuorille, jotka haluavat sitoutua urheilulliseen elämäntapaan ja säännölliseen päivittäiseen harjoitteluun. Harjoittelu on monilaji- ja moniottelupohjaista henkilökohtaista valmennusta, huomioiden suuntautuminen omaan lajiin. Liikunnallisten perustaitojen ja yleisurheilun lajitaitojen perusteiden hallinta on edellytys valmennusryhmään pääsemiselle. Harjoitusohjelmassa on mukana kaikkien yleisurheilulajien sisällöt sekä monipuolistava oheisharjoittelu. Kilpaileminen: piiri-, alue-, kansallinen ja SM-taso.

Ryhmän toimintaa ohjaa Olympiakomitean ja KIHU:n Urheilijan polun valintavaihe ja Yleisurheilijan polun 16-17v vaihe.

Ohjattuja ja omatoimisia harjoituksia on 4-6 x /vko. Mikäli ryhmän urheilijalla on myös toinen kilpaurheilulaji, ohjattujen ja omatoimisten harjoitusten määrä katsotaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja: Heikki Aura

p. 050 5235312

haura76@gmail.com 

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi

Kuukausimaksu, joka sisältää yleisurheilun toimintamaksun ja valmennusmaksun: 60€/kk, laskutetaan 2kk jaksoissa.

Lisenssi ja vakuutus.Urheilija hankkii itse lisenssin (30€) + halutessaan siihen sporttivakuutuksen. https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/.  

 

Harjoitukset

Muita yleisiä asioita

Leirit: Seuran leiritykset SM-kisoihin tähtääville yli 14 -vuotiaille (2006- ja vanhemmat) urheilijoille kuuluvat ohjelmaan valmentajan suosituksen mukaan ja leiritykseen valittu urheilija saa tukea leirin kustannuksiin.

SM-kisat: Urheilija saa tukea SM-kisojen kustannuksiin. Tarkempi ohjeistus tulossa.

Mentorivalmennus: Mentoriverkoston valmentajat ovat valmentajien ja urheilijoiden käytettävissä

Lajikoulut: Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Lajikoulut sopivat yleisurheilun harraste- ja valmennusryhmäläisille lisäharjoituskerraksi tai muiden lajien oheisharjoitteluun. Lajikoulut ovat avoinna myös muiden seurojen urheilijoille. Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittautuminen omien MyClub tunnusten kautta. 

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille: Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia kilpailevia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.

Poissaolot

Yli kuukauden yhtä mittaisista poissaoloista tulee sopia etukäteen valmentajan kanssa, mikäli poissaolo on tiedossa etukäteen. Tällöin kuukausimaksua ei peritä poissaolo kuukausilta. 

Muut liikuntaharrastukset eivät ole este valmennusryhmään liittymiselle ja nuori voi harjoitella valmennusryhmän mukana myös vähemmän, mikäli harjoitukset menevät päällekkäin.

Valmennusryhmään sitoudutaan vähintään 2kk ajaksi kerrallaan. Mikäli haluatte lopettaa valmennusryhmässä, tulee asiasta ilmoittaa ryhmän vastuuvalmentajalle viimeistään 1kk ennen seuraavan laskutusjakson alkamista.  

 

Kilpailut ja tapahtumat