Lasten valmennusryhmät

LASTEN VALMENNUSRYHMÄ 8-11 vuotiaille (2011-2008-syntyneet)

Valmennusryhmät harjoittelevat ympärivuotisesti ja ryhmän vastuuvalmennuksesta vastaa koulutettu valmentaja. Ryhmiin pääsyn edellytyksenä on sitoutuminen säännölliseen harjoitteluun ja kiinnostus kilpaurheiluun sekä riittävään omatoimiseen liikuntaan. Valmennusryhmään pääsy edellyttää kykyä toimia ryhmässä ja kuunnella valmentajan ohjeita. Liikunnallista erityislahjakkuutta ei vaadita.

Valmennusryhmissä harjoitellaan monipuolisesti sekä yleistaitoja, että yleisurheilun lajitaitoja. Harjoittelu on moniottelupohjaista, kaikkia lajeja rohkeasti kokeillen. Ryhmillä on valmennukselliset linjaukset fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kehittymisen huomioimiseen. Toiminnan lähtökohtana on ilo, innostus ja itseluottamuksen tukeminen. Tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittyminen on avain toimiviin kaverisuhteisiin ja loistavaan yhteishenkeen. Yleisurheilussa yhdistyy liikunnan monipuolisuus, yksilölajien henkilökohtaisuus ja joukkuelajin sosiaalisuus.

Valmennusryhmäläiset harjoittelevat kolme kertaa viikossa x 90min.

Kesän (toukokuu-elokuu) harjoitusajat: Maanantai, tiistai ja torstai klo 18:15-19:45.

Kesällä Raatin stadion ensisijainen harjoittelupaikka.

Harjoitusaikoihin voi tulla joitain poikkeuksia johtuen mm kilpailuista ja muista tapahtumista.

Kaksi harjoitusta keskittyy enemmän yleisurheilun lajitaitoihin ja yksi kerta painottuu monipuoliseen oheisharjoitteluun ja myös muihin liikuntalajeihin, kuten painonnosto, voimistelu ja pallopelit. Toiminnalliset alkulämmittelyt ja vaihtelevat lihaskunto-osuudet tekevät jokaisesta yksittäisestä harjoituskerrasta monipuolisen ja mielekkäästi vaihtelevan.

Harjoitusmaksu vuonna 2019 on 68€/kk

Maksu laskutetaan Oulun Pyrinnön toimistolta 2kk jaksoissa.

Harjoitusmaksut sisältävät:

– valmentajan laatiman harjoitusohjelman ja ohjatut harjoitukset noin 45 viikkoa vuodessa. Kisakaudella kisat voivat olla korvaavia harjoituskertoja.

– ohjeet omatoimiseen liikuntaan ja harjoitteluun

– seuran jäsenmaksu ja jäsenedut

– lisenssi (sis. vakuutus ja osallistumisoikeus Suomen urheiluliiton alaisiin kilpailuihin)

– ilmoittautumismaksut seuran omiin kilpailuihin (yleisurheilussa kilpailuihin ilmoittautuminen on maksullista, osallistuminen on ilmaista)

– harjoitusvuorot kaupungin harjoituspaikoissa

– toimistopalvelut

– testipäivät 2 krt/vuosi

– seuran päiväleiri 2 krt/vuosi

Kuukausimaksun lisäksi vanhemmat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen, pyrintöläisten maksuton ilmoittautuminen ja hankitaan tuloja toimintaan. Osallistumme muutamia kertoja vuodessa Oulun alueen muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin, joissa ilmoittautumismaksut ovat n 5-10€.

Poissaolot:

Yli kuukauden yhtämittaisesta poissaoloista tulee sopia etukäteen valmentajan kanssa, mikäli poissaolo on tiedossa etukäteen. Tällöin  kuukausimaksua ei peritä poissaolo kuukausilta. Muut liikuntaharrastukset eivät ole este valmennusryhmään liittymiselle ja lapsi voi harjoitella valmennusryhmän mukana myös vähemmän kuin 3 kertaa viikossa, mikäli harjoitukset menevät päällekkäin. Kuukausimaksun osalta alennusta ei voida kuitenkaan myöntää, mikäli ryhmässä on budjetin mukainen vähimmäismäärä urheilijoita. Lisätietoja antaa ryhmän vastuuvalmentaja.

Ryhmällä on käytössä nimenhuuto, minkä kautta hoidetaan harjoituksiin ilmoittautumiset, poissaolot ja tiedottaminen. Lisäksi käytämme vanhempien whatsup -ryhmää.

Haluatko mukaan ryhmään? 

Mikäli lapsi haluaa aloittaa valmennusryhmässä, lähetä ilmoittutumiseen tarvittavat tiedot ryhmän vastuuvalmentajalle.

Lapsen nimi, syntymäpäivä (huom! ei hetua) ja huoltajan yhteystiedot. Valmentajalta saat tiedon, milloin on seuraavat harjoitukset ja hän liittää teidät myös ryhmän nimenhuutoon.

Ryhmän vastuuvalmentaja Hanna Uusitalo p. 040 7285494 armas.mainio@icloud.com