Heikki Aura: pika- ja aitajuoksu, hypyt, heitot

Yleisurheilu lajivalmennusta

Harjoittelu on monipuolista mutta kuitenkin huomioiden suuntautuminen omaan lajiin. Liikunnallisten perustaitojen ja yleisurheilun lajitaitojen perusteiden hallinta on edellytys valmennusryhmään pääsemiselle.

Tavoitteellinen harjoittelu ilmenee osallitumisella kilpailuihin. 

 

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja: Heikki Aura

p. 050 5235312

haura76@gmail.com

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi 

Yleisurheilun toimintamaksu 250€ /kausi, laskutetaan kahdessa erässä 125€ (loka-maaliskuu) ja 125€ (huhti-syyskuu).

Lisenssi ja vakuutus.Urheilija hankkii itse lisenssin + halutessaan siihen sporttivakuutuksen. https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/.   

Valmennusmaksu: Valmennusmaksu sovitaan suoraan valmentajan kanssa.

Muita Yleisiä Asioita

Leirit: Seuran leiritykset SM-kisoihin tähtääville yli 14 -vuotiaille (2006- ja vanhemmat) urheilijoille kuuluvat ohjelmaan valmentajan suosituksen mukaan ja leiritykseen valittu urheilija saa tukea leirin kustannuksiin.

SM-kisat: Urheilija saa tukea SM-kisojen kustannuksiin. 

Mentorivalmennus:Mentoriverkoston valmentajat ovat valmentajien ja urheilijoiden käytettävissä 

Lajikoulut:Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Oulun Pyrinnön urheilijoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. 

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille:Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia kilpailevia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.