Antti Haapalahti: seiväshyppy, pituushyppy

Moniottelu valmennustaustainen Antti valmentaa kaudella 2020 seuraavia urheilijoita;

Anton Purola (s. 2002) päälajina seiväs. 2019 M17 seipään Suomen Mestari

Otto Turunen (s. 2003)  päälajina pituus. 

Ella Niskala (s. 2003) päälajina seiväs. 

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja

Antti Haapalahti 

050-5909689 antti.haapalahti@oamk.fi

 

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi

Yleisurheilun toimintamaksu 250€ /kausi, laskutetaan kahdessa erässä 125€ (loka-maaliskuu) ja 125€ (huhti-syyskuu).

Lisenssi ja vakuutus.Urheilija hankkii itse lisenssin  + halutessaan siihen sporttivakuutuksen https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Muita Yleisiä Asioita

Leirit: Seuran leiritykset SM-kisoihin tähtääville yli 14 -vuotiaille (2006- ja vanhemmat) urheilijoille kuuluvat ohjelmaan valmentajan suosituksen mukaan ja leiritykseen valittu urheilija saa tukea leirin kustannuksiin.

SM-kisat: Urheilija saa tukea SM-kisojen kustannuksiin. 

Mentorivalmennus: Mentoriverkoston valmentajat ovat valmentajien ja urheilijoiden käytettävissä 

Lajikoulut: Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Oulun Pyrinnön urheilijoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. 

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille: Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia kilpailevia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.