Aimo Sutinen: kestävyysjuoksu

Kestävyysjuoksusta kiinnostuneille 11 – 14 -vuotiaille nuorille.

Harjoitus sisältää aina lenkkiosion ulkona ohjaajan johdolla ja tämän lisäksi oheisharjoitteluna juoksutekniikkaa, lihaskuntoa, ikäkauteen sopivia motorisia harjoituksia  sekä eri yu-lajien suoritustekniikoita.

Myös jo kestävyysjuoksun lajivalinnan tehneet urheilijat voivat liittyä mukaan ryhmään.  

Lajivalinnan tehneiden urheilijoiden harjoitusmäärä muodostuu henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Tavoitteena menestyminen SM-tasolla. 

Yhteystiedot

Aimo Sutinen

p. 0400 295905

aippe60@gmail.com

 

Maksut

Seuran jäsenmaksu 25€/vuosi 

Yleisurheilun toimintamaksu 250€ /kausi, laskutetaan kahdessa erässä 125€ (loka-maaliskuu) ja 125€ (huhti-syyskuu).

Lisenssi ja vakuutus.Urheilija hankkii itse lisenssin + halutessaan siihen sporttivakuutuksen. https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/.   

Valmennusmaksu: Valmennusmaksu sovitaan suoraan valmentajan kanssa.

Harjoitukset

Harjoittelu pitää sisällään aluksi lenkkiosion valmentajan  johdolla.

Lenkki tehdään aina sään salliessa ulkona. Urheilija tarvitsee sään mukaisen ulkovarustuksen ja vaihtovaatteen(t) Ouluhallissa tapahtuvaa oheisharjoittelua varten.

Tämän lisäksi harjoitukseen kuuluvat muiden yleisurheilulajien opetusta, juoksutekniikkaa sekä ikäkauteen sopivia motorisia harjoituksia.

Muita yleisiä asioita

Leirit: Seuran leiritykset SM-kisoihin tähtääville yli 14 -vuotiaille (2006- ja vanhemmat) urheilijoille kuuluvat ohjelmaan valmentajan suosituksen mukaan ja leiritykseen valittu urheilija saa tukea leirin kustannuksiin.

SM-kisat: Urheilija saa tukea SM-kisojen kustannuksiin. 

Mentorivalmennus:Mentoriverkoston valmentajat ovat valmentajien ja urheilijoiden käytettävissä 

Lajikoulut:Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Oulun Pyrinnön urheilijoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. 

Oulun Pyrinnön alle 18-vuotiaiden urheilijoiden huoltajille:Talkoo- ja toimitsijavelvoite: huoltajat ovat mukana Pyrinnön järjestämien kisojen talkoo- ja toimitsijatehtävissä. Jokaiselle perheelle tulee tehtäviä vuoden aikana noin viidessä tapahtumassa. Vanhempien osallistumisella mahdollistetaan kilpailujen järjestäminen. Halutessaan perhe voi valita 100€ toimitsijamaksun, mikäli huoltajilla ei ole mahdollista osallistua talkoo- ja toimitsijatehtäviin. Mikäli perheestä on useampia kilpailevia urheilijoita, riittää että on mukana yhden urheilijan osalta.