Lajikoulut

Oulun Pyrintö järjestää eri yleisurheilulajien lajikouluja 9-17 -vuotiaille. 

Lajikoulujakso kestää 4 harjoituskertaa ja niissä keskitytään yhden lajin lajitekniikkaan ja lajityypillisiin harjoitteisiin. Lajikoulut sopivat yleisurheilun harraste- ja valmennusryhmäläisille lisäharjoituskerraksi tai muiden lajien oheisharjoitteluun. Lajikoulut ovat avoinna myös muiden seurojen urheilijoille. 

Lajikoulut julkaistaan aina kuukausi kerrallaan ja ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Lajikoulujen kuvauksessa on kerrottu, minkä ikäisille ja tasoisille urheilijoille koulu on tarkoitettu. Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheiljoille lajikoulut kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittautuminen omien MyClub tunnusten kautta. 

Huomioithan, että jokaisella urheilijalla tulee olla oma vakuutus. Urheilijat eivät ole seuran kautta vakuutettuja. Kilpailulisenssi tulee hankkia, jos haluaa kilpailla virallisissa kilpailuissa. Uusi lisenssi kausi alkaa 1.10.2019

Toiveita lajikouluista ja lisätietoja: Hanna Uusitalo p. 040 7285494

 

Korkeushyppy lajikoulu

 Korkeushypyn lajikoulu 12-17 -vuotiaille. Pääsyvaatimuksena on oman ikäluokan B-luokan tulos korkeushypyssä, tahto kehittyä ja harjoitella määrätietoisesti sekä iloinen asenne.

Tarkoituksena on koota alueen parhaat korkeushyppääjät harjoittelemaan yhdessä huippuvalmennuksessa. Klinikan päävalmentajana toimii Eila Maunu apunaan alueen korkeushypyn mentorivalmentajia.

Lajikoulu koostuu viidestä harjoituskerrasta. Harjoituspaikkana toimii Raatin stadion ja Ouluhalli. Kokoontuminen ensimmäiselle harjoituskerralla Raatin stadionin korkeushyppypaikalla. Harjoituspäivä ja -aika on keskiviikko klo 18-19:30 Harjoitukset järjestetään: 2.10., 9.10., 16.10., 23.10., 30.10.

Lajikoulu on avoin kaikkien seurojen jäsenille. Hinta on 35€.  Urheilijoiden valmentajat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia maksuttomasti. 

Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijat: lajikoulun harjoitukset kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittaudu mukaan oman myClubin kautta.

Huomioithan, että jokaisella urheilijalla tulee olla oma vakuutus. Urheilijat eivät ole seuran kautta vakuutettuja.

B-tulosrajat taitomerkkitaulukon pohjalta:

T12/P12: 126/126          

T13/P13: 134/134

T14/P14: 138/144

T15/P15: 139/150

N17/M17: 149/169

Kilpakävely tutuksi -Lajikoulu

Koulu on tarkoitettu kaikille kävelystä kiinnostuneille 11-17 -vuotiaille ja mukaan voi tulla, vaikka et olisi osallistunut yhteenkään kilpakävelyharjoitukseen aiemmin.

Ensimmäisellä kerralla pidetään lyhyt lajin esittely. Treeneissä oppii kilpakävelyn säännöt, tuomaritoiminnan, lajitekniikan, monipuolisen motoriikan ja nopean askeleen sekä pääsee harjoittelemaan pitemmälle päässeiden kävelijöiden kanssa. 

Kävelykoulu koostuu neljästä harjoituskerrasta. Harjoituspaikkana toimii Raatin stadion ja sen lähiympäristö. Kokoontuminen ensimmäiselle harjoituskerralla Raatin stadionin 110m lähtöpaikalla. Harjoituspäivä ja -aika on perjantai  klo 17-18:30 Harjoitukset järjestetään:
6.9., 13.9., 20.9., ja 27.9.

Koulu on avoin kaikkien seurojen jäsenille. 

Päävalmentajana toimii Elina Heikkinen, SM-tason kilpakävelijä Oulun Pyrinnöstä. Hän kävelyn ammattilainen niin kilpailun kuin valmennuksenkin osalta.

Kävelykoulun hinta on 28€

Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijat: lajikoulun harjoitukset kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittaudu mukaan oman myClubin kautta.

Kestävyysjuoksu -Lajikoulu

Koulu on tarkoitettu kaikille kestävyysjuoksusta kiinnostuneille liikunnallisille 11-17 -vuotiaille nuorille. Mukaan voi tulla, vaikka et olisi osallistunut yleisurheilun valmennusryhmiin aikaisemmin.

Treeneissä tutustutaan juoksuharjoitteluun motivoivalla ja positiivisella tavalla. Tarjotaan juoksusta kiinnostuneille hyviä harjoituksia, lajitekniikan opetusta ja monipuolista juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua.  

Juoksukoulu koostuu neljästä harjoituskerrasta. Harjoituspaikkana toimii Raatin stadion ja sen lähiympäristö. Kokoontuminen ensimmäiselle harjoituskerralla Raatin stadionin 100m lähtöpaikalla. Harjoituspäivä ja -aika on keskiviikko klo 17-18:30 Harjoitukset järjestetään:
4.9., 11.9., 18.9., ja 25.9.

Lajikoulu on avoin kaikkien seurojen jäsenille.

Päävalmentajana toimii Elina Nyländen (os Lindgren)  

Hinta on 28€

Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijat: lajikoulun harjoitukset kuuluvat toimintamaksuun. Ilmoittaudu mukaan oman myClubin kautta.