AIKUISYLEISURHEILU

Aikuisyleisurheilu

Oulun Pyrinnön aikuisyleisurheilussa on mahdollisuus harrastaa kilpa- ja kuntourheilua. Tavoitteena on ylläpitää terveyttä ja toimintakykyä. Mukaan pääsevät kaikki yli 18 –vuotiaat, erityisesti yli 30-vuotiaat ja varsinkin keski-ikäiset ja tätä vanhemmat. Yläikärajaa ei ole.    

Urheilla voi omaksi iloksi, mutta kannustamme myös kilpailemaan aikuisurheilijana. Mikäli sinulla on jo perusteet hallussa tai aikaisempaa lajitaustaa, voit liittyä suoraan mukaan Pyrinnön aikuisten kilparyhmän treeneihin. Uusille harrastajille suosittelemme aikuisten yleisurheilukoulun käymistä. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ensin Oulun Pyrinnön jäseneksi ja sen jälkeen joko yleisurheilukouluun tai aikuisten valmennusryhmien voimassa olevalle jaksolle.

Lisätietoja

Heikki Aura p. 044 781 2809 

Aikuisten yleisurheilukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu on starttikurssi yleisurheiluun. Harjoituksissa opetellaan yleisurheilulajien perusteita ja kehitetään monipuolisten harjoitteiden kautta liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Aikuisten yleisurheilukouluun voit tulla mukaan matalalla kynnyksellä, myös ilman lajitaustaa.

Aikuisten yleisurheilukoulu on kymmenen harjoituskerran kokonaisuus.

– Monipuolinen alkulämmittely ja liikkuvuusosio sekä lihaskuntoa.
– Juoksutekniikkaa ja nopeutta, tarvittaessa kävelystä juoksuun.
– Hyppääminen ja ponnistaminen
– Heittäminen
– Lihaskunto-osio ja peruskestävyyttä

Hinta 99€ (10 kertaa) + seuran jäsenmaksu 25€

Seuraava yleisurheilukoulu alkaa tammikuussa 2020.

Lisätietoja:

Valmentaja:

Kaisla Hulkko p. 045 631 8465

Aikuisyleisurheilun harraste-valmennusryhmä

Harraste-valmennusryhmä on ympärivuotista aikuisten yleisurheilun harrastetoimintaa. Harjoituksissa opetellaan yleisurheilulajien perusteita ja kehitetään monipuolisten harjoitteiden kautta hyvinvointia, fysiikkaa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Mukaan voit tulla matalalla kynnyksellä. Mikäli aloitat ilman lajitaustaa, suosittelemme aikuisten yleisurheilukoulun käymistä.

Harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18:30-20

Harjoituksiin ilmoittaudutaan kaudeksi kerrallaan. Tarkemmat tiedot ilmoittautumistapahtumasta.

Aikuisyleisurheilun kilparyhmä

Aikuisurheilun kilpavalmennusryhmässä harjoitellaan tähdäten myös kilpailemaan. Pyrinnön aikuisurheilijat kokoontuvat treenaamaan yhdessä kaksi kertaa viikossa ympärivuoden, yhteisöllisyys tässä porukassa on mainio! 

Harjoituksiin ilmoittaudutaan kaudeksi kerrallaan. Tarkemmat tiedot ilmoittautumistapahtumasta.

 

 

Lisätietoja:

Valmentaja:

Kaisla Hulkko p. 045 631 8465

Lisätietoja

Valmentaja:

Heikki Aura p. 044 781 2809

 

Yksilöllinen harjoitusohjelma

Nyt voit täydentää yhteistreenejä juuri sinun tavoitteisiin suunnitellulla harjoitusohjelmalla. Yksilötunti 90min, sisältää alkukeskustelun ja yksilötunnin, minkä perusteella valmentaja laatii 1kk harjoitusohjelman tavoitteiden mukaan. 

HInta: 99€ 

Lisätietoja Heikki Aura

Vakuutus, lisenssi ja SAUL ry

Huomioithan, että urheilijoita ei ole vakuutettu seuran toimesta. 

Mikäli haluat kilpailla virallisissa kilpailuissa, saat lisätietoa lisenssin hankkimisesta täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/ 

Olemme Suomen aikuisurheiluliiton SAUL ry:n alainen jäsenseura. Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot, urheilun reilun pelin periaatteet ja tasa-arvon edistäminen. SAUL:n toiminnan iskulause ”liikuntaa koko elämänkaari” kuvaa osuvasti liiton toiminnan kohdistamista koko aikuisikäiseen väestöön ikärajoihin tuijottamatta.