AIKUISYLEISURHEILU

Aikuisyleisurheilu

Oulun Pyrinnön aikuisyleisurheilussa on mahdollisuus harrastaa kilpa- ja kuntourheilua. Tavoitteena on ylläpitää terveyttä ja toimintakykyä. Mukaan pääsevät kaikki yli 18 –vuotiaat, erityisesti yli 30-vuotiaat ja varsinkin keski-ikäiset ja tätä vanhemmat. Yläikärajaa ei ole.    

Urheilla voi omaksi iloksi, mutta kannustamme myös kilpailemaan aikuisurheilijana. Mikäli sinulla on jo perusteet hallussa tai aikaisempaa lajitaustaa, voit liittyä suoraan mukaan Pyrinnön aikuisten harraste-kilparyhmän treeneihin. Uusille harrastajille suosittelemme aikuisten yleisurheilukoulun käymistä. 

Aikuisten yleisurheilukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu on starttikurssi yleisurheiluun. Harjoituksissa opetellaan yleisurheilulajien perusteita ja kehitetään monipuolisten harjoitteiden kautta liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Aikuisten yleisurheilukouluun voit tulla mukaan matalalla kynnyksellä, myös ilman lajitaustaa. Uusi yleisurheilukouluryhmä starttaa 24.5.2021

Aikuisten yleisurheilukoulu on 12 harjoituskerran kokonaisuus.

Hinta 149€ (12 kertaa). Osallistujan tulee olla seuran jäsen. Jäsenmaksu 25€ laskutetaan kun uusi jäsen liittyy mukaan toimintaan.

Lisätietoja:

Heikki Aura p. 044 781 2809 

Aikuisyleisurheilun valmennusryhmä

Aikuisyleisurheilu on ympärivuotista aikuisten yleisurheilun harrastetoimintaa. Harjoituksissa opetellaan yleisurheilulajien perusteita ja kehitetään monipuolisten harjoitteiden kautta hyvinvointia, fysiikkaa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Mukaan voit tulla matalalla kynnyksellä. Mikäli aloitat ilman lajitaustaa, suosittelemme aikuisten yleisurheilukoulun käymistä. Aikuisyleisurheilussa voi tähdätä myös kilpailemaan.

Harjoitukset keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 19:00

Harjoituksiin ilmoittaudutaan kaudeksi kerrallaan. Tarkemmat tiedot ilmoittautumistapahtumasta.

Yksilöllinen harjoitusohjelma

Nyt voit täydentää yhteistreenejä juuri sinun tavoitteisiin suunnitellulla harjoitusohjelmalla. Yksilötunti 90min, sisältää alkukeskustelun ja yksilötunnin, minkä perusteella valmentaja laatii 1kk harjoitusohjelman tavoitteiden mukaan. 

Hinta: 99€ 

Lisätietoja Heikki Aura

Vakuutus, lisenssi ja SAUL ry

Huomioithan, että urheilijoita ei ole vakuutettu seuran toimesta. 

Mikäli haluat kilpailla virallisissa kilpailuissa, saat lisätietoa lisenssin hankkimisesta täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/ 

Olemme Suomen aikuisurheiluliiton SAUL ry:n alainen jäsenseura. Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot, urheilun reilun pelin periaatteet ja tasa-arvon edistäminen. SAUL:n toiminnan iskulause ”liikuntaa koko elämänkaari” kuvaa osuvasti liiton toiminnan kohdistamista koko aikuisikäiseen väestöön ikärajoihin tuijottamatta.