Telinevoimisteluryhmät

Ryhdikäs, voimakas ja notkea – tätä kaikkea on Oulun Pyrinnön telinevoimistelija

Lasten ja nuorten voimisteluharrastus antaa hyvät eväät liikunnalliselle elämäntavalle kehittäen niin kuntotekijöitä kuin motorisia perustaitoja. Oulun Pyrinnöstä löytyy erilaisia telinevoimisteluryhmiä, jotta jokainen voimistelusta innostunut pääsee mukaan lajin pariin! Alle kouluikäisten ryhmissä harjoitellaan telinevoimistelun alkeita, kouluikäisten ryhmissä syvennytään lajitaitoihin. Viikoittaisten harjoitukset lisäksi Pyrinnön telinevoimistelijat voivat osallistua seuran järjestämille leireille, tehotreenipäiviin sekä näyttötapahtumiin. Ilmoittautuminen tehdään heinäkuussa syys- ja kevätkaudeksi.  

Kesäkausi voimistellaan Toppilan liikuntatalolla yhdeksän viikon ajan, mukaan pääsee myös kesken kesäkauden. Ilmoittautumiset sähköpostitse voimistelu@oulunpyrinto.fi 

Hinnat

Lasten ja nuorten telinevoimisteluryhmät – 79€/kesä

Lasten ja nuorten taitoryhmä (18 harjoituskertaa) – 149€/kesä

Aikuisten telinevoimisteluryhmä – 109€/kesä

Kesäkausi sisältää yhdeksän harjoituskertaa ajalla 1.6-2.8.2020. Keväällä kesken jääneiden telinevoimisteluryhmien voimistelijat saavat kurssimaksusta – 40€ hyvityksen. Kurssimaksu laskutetaan, kun ryhmä on täynnä ja se tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista.

Osallistuminen voimistelun harrastetoimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäseneksi vuodelle 2020 voit liittyä tästä.

Ohjeet turvallisen harjoittelun toteuttamiseksi Covid19-tautitilanteessa

Alaikäisten voimistelijoiden osalta tulee olla huoltajan suostumus harjoitteluun. Seuran harjoituksiin ei saa osallistua, jos voimistelijalla on hengitystieinfektio oireita.

Voimistelijoiden tulee pestä kädet ennen ja jälkeen harjoitustapahtuman kotona sekä mahdollisuuksien mukaan harjoituspaikalla. Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua ja eri ryhmien välillä noudatetaan siirtymäaikaa, jolloin edellinen ryhmä ehtii poistua kokonaan harjoituspaikalta ennen kuin seuraava ryhmä saapuu. Ryhmän valmentaja desinfioi harjoitustilan sekä -välineet ennen ja jälkeen harjoituksen.

Niistämistä, yskimistä ja aivastamista on vältettävä. Kädet tulee pestä ja desinfioida niistämisen ja yskimisen jälkeen. Ohjeistus turvallisen harjoittelun toteuttamiseksi käydään läpi ryhmän voimistelijoiden kesken ensimmäisellä harjoituskerralla.

Perheakro

2016-2018 syntyneet
tytöt ja pojat

Tunneilla harjoitellaan motorisia taitoja, välineiden käsittelytaitoja, liikkuvuutta ja akrobatiaa yhdessä oman aikuisen kanssa. Harjoituskerran pituus 45 minuuttia.

Ninjajumppa

2014-2015 syntyneet
pojat

45 minuutin mittaisen harjoituksen aikana kehitetään liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin eri telineillä ja trampoliinilla.

Prinsessajumppa

2014-2015 syntyneet
tytöt

45 minuutin mittaisen harjoituksen aikana kehitetään liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin eri telineillä ja trampoliinilla.

Voimistelukoulu

2012-2013 syntyneet
tytöt

Voimistelukoulussa mennään syvemmälle telinevoimistelun maailmaan. Tunnin mittaisen harjoituksen aikana harjoitellaan telineitä, kehonhallintaa, perusvoimaa ja harjoitellaan ryhmätyötaitoja.

Tyttöjen telinevoimistelu

2011-2003 syntyneet tytöt

Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun perusteita, unohtamatta voimaa ja perusvoimistelua, jotka ovat tärkeä osa telinevoimistelua. Harjoituksissa jokainen voimistelija saa harjoitella omalla tasollaan koulutettujen valmentajien ohjaamana.

Poikien telinevoimistelu

2011-2003 syntyneet pojat

Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun perusteita, unohtamatta voimaa ja perusvoimistelua, jotka ovat tärkeä osa telinevoimistelua. Harjoituksissa jokainen voimistelija saa harjoitella omalla tasollaan koulutettujen valmentajien ohjaamana.

Merkkiryhmät

2011-2003 syntyneet tytöt


Pronssi-, hopea- ja kultamerkki. Merkkiryhmissä voit suorittaa voimisteluliiton merkkejä ja edetä harrastuksessasi. Merkkiryhmän lisäksi voimistelija osallistuu viikottain myös perusryhmänsä harjoituksiin.

Aikuisten telinevoimisteluTelinevoimistelua voi harrastaa myös aikuisena! Telinevoimistelussa kehon fyysiset ominaisuudet pääsevät kunnolla käyttöön ja harjoituksissa voi kokea uusia oppimisen elämyksiä. Tunneilla jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaan
.

Harjoituspaikat

Olethan tutustunut peruutusehtoihimme?

Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän ensimmäistä harjoituskertaa.

Ryhmiin ilmoittautuminen on sitova, harrastajat voivat käydä kokeilemassa ryhmässä yhden kerran, jonka jälkeen voimistelija voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen MyClubin kautta. Peruutukset tulee tehdä viikon(7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai voimistelija lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti otsikolla ”Peruutus” osoitteeseen voimistelu@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Puhelimitse peruutuksia ei oteta vastaan. 

Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.