Telinevoimisteluryhmät

Ryhdikäs, voimakas ja notkea – tätä kaikkea on Oulun Pyrinnön telinevoimistelija

Lasten ja nuorten voimisteluharrastus antaa hyvät eväät liikunnalliselle elämäntavalle kehittäen niin kuntotekijöitä kuin motorisia perustaitoja. Oulun Pyrinnöstä löytyy erilaisia telinevoimisteluryhmiä, jotta jokainen voimistelusta innostunut pääsee mukaan lajin pariin! Alle kouluikäisten ryhmissä harjoitellaan telinevoimistelun alkeita, kouluikäisten ryhmissä syvennytään lajitaitoihin. Viikoittaisten harjoitukset lisäksi Pyrinnön telinevoimistelijat voivat osallistua seuran järjestämille leireille, tehotreenipäiviin sekä näyttötapahtumiin. Ilmoittautuminen tehdään kerralla syys- ja kevätkaudeksi, eli syksyllä mukana olleet voimistelijat eivät tee ilmoittautumista Myclubin kautta kevätkaudeksi.

Huippuharrastajalle – kerran viikossa harjoittelevat perusryhmät

Tavoitteellisempi harjoittelu – merkki- ja taitoryhmät 

Merkki- ja taitoryhmissä harjoittelu tapahtuu kaksi kertaa viikossa saman ryhmän kanssa.

Tyttöjen taitoryhmissä (2015-2012 syntyneet) ja ensimmäisessä merkkiryhmässä, pronssiryhmässä ei ole tasovaatimusta: siihen voivat ilmoittautua kaikki 2011 syntyneet ja sitä vanhemmat. Taito- ja merkkiryhmissä suoritetaan Voimisteluliiton taitomerkkejä sekä kehitetään lajitaitoja fyysisia ominaisuuksia unohtamatta! Liikunnallista erityislahjakkuutta ei vaadita, mutta voimistelijan tulee olla motivoitunut lajin liikkeiden huolelliseen harjoitteluun ja pieniin kotona tehtäviin omatoimiharjoitteisiin. Merkkiryhmät harjoittelevat Toppilan liikuntatalolla

Poikien taitoryhmät on suunnattu voimistelijoille, jotka haluavat harjoitella enemmän kuin kerran viikossa ja kehittää voimistelutaitoja sekä mahdollisesti osallistua kilpailuihin taitojen karttuessa. Ryhmissä harjoittelevalla on edellytykset kilpailla Starassa, 1 lk ja 2 lk kilpailuissa. Ryhmä sopii myös muiden lajien harrastajille loistavaksi oheislajiksi. Taitoryhmät harjoittelevat Ouluhallilla. 

Kauden 2020-21 hinnat

Perheakro 45min 119€/kevätkausi
Telinevoimistelu 45min 139€/kevätkausi
Telinevoimistelu 60min 159€/kevätkausi
Tyttöjen merkki- ja taitoryhmät 240€/kevätkausi
Poikien taitoryhmä 360€/kevätkausi
Aikuisten telinevoimistelu 90 min 239€/kevätkausi 17 harjoituskertaa ja sisäliikuntapaikkojen pääsymaksu

Osallistuminen voimistelun harrastetoimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Seuraava jäsenmaksu laskutetaan tammikuussa 2021. 

PerheakroTunneilla harjoitellaan motorisia taitoja, välineiden käsittelytaitoja, liikkuvuutta ja akrobatiaa yhdessä oman aikuisen kanssa. Harjoituskerran pituus 45 minuuttia.

2016-14 syntyneet pojat45 minuutin mittaisen harjoituksen aikana kehitetään liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin eri telineillä ja trampoliinilla.

2016-15 syntyneet tytöt45 minuutin mittaisen harjoituksen aikana kehitetään liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin eri telineillä ja trampoliinilla.

2013-14 syntyneet tytöt

Tunneilla mennään syvemmälle telinevoimistelun maailmaan. Tunnin mittaisen harjoituksen aikana harjoitellaan telineitä, kehonhallintaa, perusvoimaa ja harjoitellaan ryhmätyötaitoja.

Tyttöjen telinevoimistelu

2011-2003 syntyneet tytöt

Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun perusteita, unohtamatta voimaa ja perusvoimistelua, jotka ovat tärkeä osa telinevoimistelua. Harjoituksissa jokainen voimistelija saa harjoitella omalla tasollaan koulutettujen valmentajien ohjaamana.

Poikien telinevoimistelu

2013-2003 syntyneet pojat

Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun perusteita, unohtamatta voimaa ja perusvoimistelua, jotka ovat tärkeä osa telinevoimistelua. Harjoituksissa jokainen voimistelija saa harjoitella omalla tasollaan koulutettujen valmentajien ohjaamana.

Merkki- ja taitoryhmät

2015-2003 syntyneet tytöt ja pojat
Taito-ja merkkiryhmissä voit edetä harrastuksessasi ja taitojen karttuessa osallistua mahdollisuuksien mukaan kilpailuihin. Merkkiryhmäläiset harjoittelevat kaksi kertaa viikossa saman ryhmän kanssa.

Aikuisten telinevoimisteluTelinevoimistelua voi harrastaa myös aikuisena! Telinevoimistelussa kehon fyysiset ominaisuudet pääsevät kunnolla käyttöön ja harjoituksissa voi kokea uusia oppimisen elämyksiä. Tunneilla jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaan
.

Harjoituspaikat

Olethan tutustunut peruutusehtoihimme?

Syksyn kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lasku tulee olla maksettu tunnin sisällä tai ilmoittautuminen poistuu. Voimistelija voi käydä kokeilemassa kerran, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen MyClubissa. Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä 10€(kokeilukerta ja toimistokulu). Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tehdään kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen voimistelu@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, joka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia,, ilmoitetaan ryhmän perumisesta viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.