Telinevoimisteluryhmät

Ryhdikäs, voimakas ja notkea – tätä kaikkea on Oulun Pyrinnön voimistelija

Lasten ja nuorten voimisteluharrastus antaa hyvät eväät liikunnalliselle elämäntavalle kehittäen niin kuntotekijöitä kuin motorisia perustaitoja. Oulun Pyrinnöstä löytyy erilaisia telinevoimisteluryhmiä, jotta jokainen voimistelusta innostunut pääsee mukaan lajin pariin! Huippuharrastajille tarjoamme kerran viikossa harjoittelevia telinevoimisteluryhmiä. Alle kouluikäisten ryhmissä harjoitellaan telinevoimistelun alkeita, kouluikäisten ryhmissä syvennytään lajitaitoihin. Viikoittaisten harjoitukset lisäksi Pyrinnön telinevoimistelijat voivat osallistua seuran järjestämille leireille, tehotreenipäiviin sekä näyttötapahtumiin. Ilmoittautuminen kesän ryhmiin on nyt auki! 

Tavoitteellisemmasta harjoittelusta kiinnostuneille voimistelijoille tarkoitetut taitoryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.  Tyttöjen taitoryhmissä (2015-2012 syntyneet) ja ensimmäisessä merkkiryhmässä, pronssiryhmässä ei ole tasovaatimusta: siihen voivat ilmoittautua kaikki 2011 syntyneet ja sitä vanhemmat. Taito- ja merkkiryhmissä suoritetaan Voimisteluliiton taitomerkkejä sekä kehitetään lajitaitoja fyysisia ominaisuuksia unohtamatta! Liikunnallista erityislahjakkuutta ei vaadita, mutta voimistelijan tulee olla motivoitunut lajin liikkeiden huolelliseen harjoitteluun ja pieniin kotona tehtäviin omatoimiharjoitteisiin.

Poikien taitoryhmät on suunnattu voimistelijoille, jotka haluavat harjoitella enemmän kuin kerran viikossa ja kehittää voimistelutaitoja sekä mahdollisesti osallistua kilpailuihin taitojen karttuessa. Ryhmissä harjoittelevalla on edellytykset kilpailla Starassa, 1 lk ja 2 lk kilpailuissa. Ryhmä sopii myös muiden lajien harrastajille loistavaksi oheislajiksi. 

Teamgym tutuksi ryhmä – Tässä ryhmässä pääset tutustumaan Teamgymiin. Teamgym on vauhdikas laji jossa tehdän upeita voltteja sekä akrosuorituksia. Teamgym tutuksi ryhmässä harjoitellaan lajille tyypillisiä liikkeitä sekä tehdään uusia temppuja edeten voimistelijan omien taitojen mukaan. Ryhmässä ei ole tasovaatimusta, tähän ryhmään ovat tervetulleita kaikki 2014-2010 syntyneet.

Tarkemmat teidot (harjoituspaikat, ajat ja hinnat) sekä ilmoittautumisohjeet ryhmistä löydät myClub tapahtumista.

Kesän telinevoimisteluryhmien hinnat 14.6. – 8.8.2021 

Telinevoimisteluryhmät 85€/kesä

Tyttöjen taitoryhmä 145€/kesä 

Poikien taitoryhmä 199€/kesä 

Teamgym tutuksi ryhmä 199€/kesä 

PerheakroTunneilla harjoitellaan motorisia taitoja, välineiden käsittelytaitoja, liikkuvuutta ja akrobatiaa yhdessä oman aikuisen kanssa. Harjoituskerran pituus 45 minuuttia. Perheakro on tauolla kesän 2021.

2016-2017 syntyneet pojat45 minuutin mittaisen harjoituksen aikana kehitetään liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin eri telineillä ja trampoliinilla.

2016-2017 syntyneet tytöt45 minuutin mittaisen harjoituksen aikana kehitetään liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin eri telineillä ja trampoliinilla.

2014-2015 syntyneet tytöt

Tunneilla mennään syvemmälle telinevoimistelun maailmaan. Tunnin mittaisen harjoituksen aikana harjoitellaan telineitä, kehonhallintaa, perusvoimaa ja harjoitellaan ryhmätyötaitoja.

Tyttöjen telinevoimistelu

2013-2006 syntyneet tytöt

Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun perusteita, unohtamatta voimaa ja perusvoimistelua, jotka ovat tärkeä osa telinevoimistelua. Harjoituksissa jokainen voimistelija saa harjoitella omalla tasollaan koulutettujen valmentajien ohjaamana.

Poikien telinevoimistelu

2015-2006 syntyneet pojat

Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun perusteita, unohtamatta voimaa ja perusvoimistelua, jotka ovat tärkeä osa telinevoimistelua. Harjoituksissa jokainen voimistelija saa harjoitella omalla tasollaan koulutettujen valmentajien ohjaamana.

Taitoryhmät

2015-2003 syntyneet tytöt ja pojat
Taito-ja merkkiryhmissä voit edetä harrastuksessasi ja taitojen karttuessa osallistua mahdollisuuksien mukaan kilpailuihin. Merkkiryhmäläiset harjoittelevat kaksi kertaa viikossa saman ryhmän kanssa.

Aikuisten telinevoimisteluTelinevoimistelua voi harrastaa myös aikuisena! Telinevoimistelussa kehon fyysiset ominaisuudet pääsevät kunnolla käyttöön ja harjoituksissa voi kokea uusia oppimisen elämyksiä. Tunneilla jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaan
.

Harjoituspaikat

Olethan tutustunut peruutusehtoihimme?

Syksyn kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lasku tulee olla maksettu tunnin sisällä tai ilmoittautuminen poistuu. Voimistelija voi käydä kokeilemassa kerran, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen MyClubissa. Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä 10€(kokeilukerta ja toimistokulu). Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tehdään kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen voimistelu@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, joka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia,, ilmoitetaan ryhmän perumisesta viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.