SM-TELINEVOIMISTELU 2021

Telinevoimistelun SM-kilpailut 2021

Oulun Pyrinnön syyskuu on tapahtumia täynnä, kun SM-viestien (11. –12.9.) jälkeen seura sai isännöitäväkseen telinevoimistelun SM-kilpailut 17. –19. syyskuuta. Ouluhallissa kilpaillaan miesten, naisten, tyttöjen (13–15 vuotta) ja nuorten (pojat 14–17 vuotta) sarjoissa Suomen mestaruuksista.

Kisoihin odotetaan noin 150 voimistelijaa junioreista maamme huippu-urheilijoihin saakka.

– Telinevoimistelun SM -kilpailut ovat historialliset Oulussa ja Oulun Pyrinnössä. Ne myönnettiin nyt ensimmäistä kertaa Ouluun ja ovat arvostus pitkäjänteisestä ja menestyksekkäästä työstä telinevoimistelun hyväksi, Oulun Pyrinnön toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo iloitsee.

Suomen Voimisteluliiton naisten telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtonen ja miesten telinevoimistelun lajipäällikkö Kasper Holopainen luottavat Oulun Pyrintöön kisajärjestäjänä.

– Syyskuussa voimisteluväki pääsee iloksemme tutustumaan uusiin, upeisiin olosuhteisiin, kun Suomen kärkivoimistelijat kokoontuvat Ouluun mittelöimään Suomen mestaruuksista. Uskomme Pyrinnön osaavan henkilöstön järjestävän telinevoimistelun ystäville ikimuistoiset kilpailut valovoimaisessa Oulussa.

Oulun Pyrinnön laadukas työ huippuvoimistelussa on huomattu laajasti.

– Oulun Pyrintö on tehnyt viime vuosien aikana loistavaa työtä huippuvoimistelun eteen huolimatta siitä, että heidän arkiharjoittelun olosuhteet ovat olleet kaukana kilpailijoiden tasosta. On hienoa nähdä, että ammattimaisella ja määrätietoisella valmennuksella voimistelijoiden potentiaali on saatu ulosmitattua, olosuhteista huolimatta. Ada Hautalan ja Akseli Karsikaan menestys kansallisilla ja kansainvälisillä areenoilla on nostanut Oulun takaisin suomalaisten telinevoimistelun kärkikaupunkien joukkoon, Murtonen ja Holopainen sanovat.

 

Kilpailutiedot

Majoitus ja ruokailut

Lisätietoa tulossa

Yhteistyökumppanit