Skip to main content

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan

Oulun Pyrinnön jäsenenä: - Pääset osallistumaan toimintaan ja voit edustaa seuraa kilpailuissa - Sinulla on osallistumisoikeus Oulun Pyrinnön järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin maksuttomasti tai jäsenhintaan - Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista ryhmistä ja tapahtumista jäsentiedotteen kautta - Voit tilata noname seura-asuja - Saat rahanarvoisia etuja Oululaisista liikkeistä ja palveluista. Yhteistyökumppanimme tarjoavat myös kampanjaetuja, joista tiedotamme vain jäseniämme. - Voit vaikuttaa myös seuran asioihin vuosikokouksissa.

Seuran toimiston henkilökunta palvelee jäseniä seuran toimistolla Hakakatu 5, 90140 Oulu.

Liity siis tuhansien Pyrintöläisten joukkoon! Vuoden 2021 jäsenmaksu on 25€ ja laskut lähetetään automaattisesti jäsenrekisterissä oleville.

Mikäli haluat liittyä uutena mukaan toimintaan tai kannatusjäseneksi, voit tehdä sen myClub ilmoittautumisen kautta. Saat laskun sähköpostitse. Oman jäsenkorttisi löydät rekisteröitymisen jälkeen myClubin omista tiedoista, josta sen voi tulostaa tai tallentaa puhelimeen.

Liity kannatusjäseneksi

Liity Oulun Pyrinnön kannatusjäseneksi

Jäsenkortti löytyy rekisteröitymisen jälkeen omalta myClubin omista tiedoista, josta sen voi tulostaa tai tallentaa puhelimeen.

Tutustu jäsenetuihimme

Oulun Pyrinnön jäsenille on tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia jäsenetuja arkeen ja vapaalle.