Skip to main content

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan

Oulun Pyrinnön jäseneksi tulet automaattisesti ilmoittautuessasi harrastamaan. Jäsenenä: - Pääset osallistumaan toimintaan ja voit edustaa seuraa kilpailuissa - Sinulla on osallistumisoikeus Oulun Pyrinnön järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin maksuttomasti tai jäsenhintaan - Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista ryhmistä ja tapahtumista jäsentiedotteen kautta - Voit tilata noname seura-asuja - Saat rahanarvoisia etuja Oululaisista liikkeistä ja palveluista. Yhteistyökumppanimme tarjoavat myös kampanjaetuja, joista tiedotamme vain jäseniämme. - Voit vaikuttaa myös seuran asioihin vuosikokouksissa.

Seuran toimiston henkilökunta palvelee jäseniä seuran toimistolla Hakakatu 5, 90140 Oulu.

Liity siis tuhansien Pyrintöläisten joukkoon! Vuoden 2021 jäsenmaksu on 25€ ja laskut lähetetään automaattisesti jäsenrekisterissä oleville kun uusi jäsen liittyy toimintaan mukaan.

Mikäli haluat liittyä kannatusjäseneksi, voit tehdä sen myClub ilmoittautumisen kautta. Oman jäsenkorttisi löydät rekisteröitymisen jälkeen myClubin omista tiedoista, josta sen voi tulostaa tai tallentaa puhelimeen.

Liity kannatusjäseneksi

Liity Oulun Pyrinnön kannatusjäseneksi

Jäsenkortti löytyy rekisteröitymisen jälkeen omalta myClubin omista tiedoista, josta sen voi tulostaa tai tallentaa puhelimeen.

Tutustu jäsenetuihimme

Oulun Pyrinnön jäsenille on tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia jäsenetuja arkeen ja vapaalle.