Yleisurheiluvalmennus Team Raudaskoski

Etsitkö yleisurheiluvalmentajaa?

Hae mukaan uuteen perustettavaan valmennusryhmään!

Oulun Pyrintö ry

Oulun Pyrinnön perinteikkään brändin ydin on juurevassa, pitkäjänteisessä tekemisessä. Intohimomme on urheilu. Haluamme kehittyä ja auttaa toisiamme kehittymään. Kunnioitamme toisiamme ja toistemme osaamista.  Haluamme tekemisillämme viestiä luotettavuutta, osaamista ja laadukkuutta kaikilla areenoilla.

Valmennusosaaminen on keskeinen tekijä sekä seuran että urheilijoiden menestyksessä. Meillä on yli sadan vuoden kokemus urheiluvalmennuksesta ja käytössämme uusimmat metodit. Me uskomme, että määrätietoisella harjoittelulla ja systemaattisella valmennuksella syntyy huipputuloksia.

Yleisurheilun valmennusosaaminen vahvistuu entisestään syksyllä 2020, kun uusi perustettava valmennusryhmä Team Raudaskoski aloittaa toiminnan.

Team Raudaskoski

Erityisosaaminen: kestävyysjuoksu, pika- ja aitajuoksu, pituushyppy

Haetaan 14-16 -vuotiaita nuoria syksyllä käynnistyvään valmennusryhmään.

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii liikunnanohjaaja (AMK) Jessika Raudaskoski, jolla vuosien kokemus yleisurheiluohjaajana, valmentajana ja urheilijana. Oma lajitausta monilaji- ja moniottelupohjaisessa harjoittelussa. Jessika harjoittelee ja kilpailee edelleen kestävyysjuoksussa harraste-urheilijana.

”Kokonaisvaltainen urheilijalähtöinen valmentaminen. Näin kiteytän oman valmennusfilosofiani yhteen lauseeseen. Valmentaminen on paljon muutakin kuin treenien vetämistä. Valmentajana haluan tukea urheilijaa parhaalla mahdollisella tavalla niin urheilussa kuin urheilun ulkopuolellakin. Tärkeintä on osata kuunnella urheilijaa ja luoda luottamuksellinen suhde urheilijan kanssa. Valmennussuhde on rehellisyyteen perustuva luottamussuhde, jossa urheilija kasvaa vähitellen vastuuseen omasta urheilustaan”

Lue juttu Jessikasta “Askel kohti unelmia”: https://www.lapinamk.fi/blogs/Askel-kohti-unelmia/mbnl4bbk/2006c50b-0ad5-46af-a890-d6bba27c61dc

Team Raudaskoski

 • 2007-2004 -syntyneille nuorille yleisurheilijoille. 
 • Urheilijan tulee sitoutua kasvamaan huippu-urheilun vaatimusten mukaiseen harjoitteluun ja urheilulliseen elämäntapaan.
 • Harjoittelussa huomioidaan suuntautuminen omaan lajiin sekä urheilijan henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Valmennukseen mukaan pääseminen edellyttää motivoitumista ja sitoutumista harjoitteluun sekä kiinnostusta osallistua kilpailutoimintaan.

Hinta 129€/kk

 • Maksu koostuu valmennusmaksusta ja yleisurheilun toimintamaksusta
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma, n 4-6 harjoitusta /viikko
 • Lähivalmennus pienryhmissä harjoituskaudesta riippuen keskimäärin 3 krt/vko
 • Harjoituspäiväkirja ja henkilökohtainen palaute
 • Testit ja seuranta 
 • Maksuton osallistuminen Pyrinnön järjestämiin kilpailuihin
 • Seuran ja yleisurheilujaoston sponsorituki SM-kilpailukuluihin ja leirityksiin
 • Tiimin sponsoridiilit

Ryhmään on rajoitettu määrä paikkoja ja urheilijat valitaan haastatteluiden perusteella.

Oletko kiinnostunut liittymään valmennusryhmään? Lähetä sähköposti 30.8. mennessä yleisurheilu@oulunpyrinto.fi, jossa kerrot tämän hetken tilanteesta ja tavoitteista. Liitä mukaan yhteystiedot. Kaikkiin urheilijoihin ollaan yhteydessä. Valmennusryhmä aloittaa syyskuun lopussa.

Urheilija sitoutuu ryhmään kaudelle 2020-2021

Lisätietoja:

Jessika Raudaskoski, valmentaja, Oulun Pyrintö p. 050 300 8313

Hanna Uusitalo, toiminnanjohtaja, Oulun Pyrintö p. 040 728 5494