Yleisurheiluvalmennus Eila Maunu

Etsitkö yleisurheiluvalmentajaa?

Hae mukaan Eila Maunun yksilövalmennukseen

Oulun Pyrintö ry

Oulun Pyrinnön perinteikkään brändin ydin on juurevassa, pitkäjänteisessä tekemisessä. Intohimomme on urheilu. Haluamme kehittyä ja auttaa toisiamme kehittymään. Kunnioitamme toisiamme ja toistemme osaamista.  Haluamme tekemisillämme viestiä luotettavuutta, osaamista ja laadukkuutta kaikilla areenoilla.

Valmennusosaaminen on keskeinen tekijä sekä seuran että urheilijoiden menestyksessä. Meillä on yli sadan vuoden kokemus urheiluvalmennuksesta ja käytössämme uusimmat metodit. Me uskomme, että määrätietoisella harjoittelulla ja systemaattisella valmennuksella syntyy huipputuloksia.

Team Eila Maunu

Haetaan yli 14 -vuotiaita nuoria syksyllä käynnistyvään yksilövalmennuksen pienryhmään (2-4 urheilijaa).

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Eila Maunu (VAT).

Erityisosaaminen: Hypyt (kolmiloikka, korkeus, pituus), ottelut, Pika- ja aitajuoksut, fysiikkavalmennus ja ravitsemus. Vahvuuteni ovat pitkä kokemus urheiluvalmennuksesta, uusin valmennus tietoisuus sekä tiedon keruu ja määrätietoinen kokonaisvaltainen suhtautuminen elämään sekä harjoitteluun tuo mahdollisuuden myös huipputuloksiin.

”Valmennusfilosofiani kiteytettynä: Kokonaisvaltainen urheilijalähtöinen valmentaminen, jossa on totuuden mukainen lähestymistapa. Valmennuksessa pidän mukana perheen ja tiimiimme kuuluu myös asiantuntijoita eri ammattiryhmistä. Valmentajana haluan tukea urheilijaa parhaalla mahdollisella tavalla niin urheilussa kuin urheilun ulkopuolellakin. Luottamus on valmennussuhteen avain kysymyksiä, jossa urheilija kasvaa vähitellen vastuuseen omasta urheilustaan”

Team Maunu, kenelle?

  • 2006- ja myöhemmin -syntyneille yleisurheilijoille

Hinta: Yleisurheilun seuran toimintamaksu 250€/vuosi. Eila Maunu toimii yrittäjävalmentajana ja laskuttaa valmennusmaksun 100€/kk urheilijoilta.

  • Sisältää henkilökohtaisen valmennuksen ja yksilöllisten tukitoimien järjestäminen
  • Maksuton osallistuminen Pyrinnön järjestämiin kilpailuihin
  • Seuran ja yleisurheilujaoston sponsorituki SM-kilpailukuluihin ja leirityksiin

Ryhmään valitaan henkilökohtaisen (mahdollisesti myös perhe mukana) haastattelun perusteella 2-4 urheilijaa.

Oletko kiinnostunut liittymään valmennusryhmään? Ole yhteydessä suoraan valmentaja Eila Maunuun. Valmennusryhmä aloittaa syyskuun lopussa.

Lisätietoja:

Eila Maunu, valmentaja, p. 0400 805572

Hanna Uusitalo, toiminnanjohtaja, Oulun Pyrintö p. 040 728 5494