Valtakunnallinen yleisurheiluviikko 24.–30.5.2021

Valtakunnallinen yleisurheiluviikko 24.5.-30.5. käynnistää vilkkaan yleisurheilukesän myös Oulun Pyrinnössä! Jo sunnuntaina 23.5. avataan kisakausi Ratakauden Avauskisoissa miesten ja naisten juoksumatkoilla ja seiväshypyllä. Yleisurheiluviikolla on loistava hetki ilmoittautua kesän toimintaan ja löytää kesäksi monipuolinen harrastus. Teemme kouluvierailuja treenien merkeissä ja järjestämme 4-9-vuotiaille kesän ensimmäiset seurakisat.

Hippo-Seurakisa 27.5.

Raatin Stadionilla klo 18:00-19:30

Lajit; kuula ja keihäs, sekä Voitto Onnisen toimintarasteja

Aikataulu

18:00          T/P 4-5 vuotiaat             Kuula 2 kg – Stadionin kuularinki

18:00          T/P 8-9 vuotiaat             Keihäs 400 g – Korkeuspatjojen välistä

18:30          T/P 4-5 vuotiaat             Turbokeihäs – Heittoverkon vieressä

18:30          T/P 6-7 vuotiaat             Kuula 2 kg – Stadionin kuularinki

19:00          T/P 6-7 vuotiaat             Turbokeihäs – Heittoverkon vieressä

19:00          T/P 8-9 vuotiaat             Kuula 2 kg – Stadionin kuularinki

Seurakisassa harjoitellaan kilpailemista ja lajisääntöjä ja halutessaan saa mitatun tuloksen. Oulun Pyrinnön jäsenet ilmoittautuminen myClub tapahtumaan: https://oulunpyrinto.myclub.fi/flow/events/3007765

Jos  8-9 vuotiaat haluaa osallistua lisenssin kanssa ja saada tilastokelpoisen tuloksen, ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=28784

Oulun Pyrinnön jäsenille maksuton. Jos kaverit tai sisarukset haluavat osallistua: ilmoittautuminen yleisurheilu@oulunpyrinto.fi ja maksu 10€ kisapaikalla kahvioon.

Kuva: Heidi Lehikoinen

Oulun Pyrinnön ja OP Oulun Hippo-yleisurheilukoulut tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen lähelle kotia

”Venytän, venytän, parhaani yritän! Heitän, hyppään, juoksen, tykkään” raikuu Hippo-yleisurheilukouluissa myös tulevana kesänä. Yhteistyössä OP Oulun kanssa 3–11-vuotiaille järjestetyissä alueellisissa Hippo-yleisurheilukouluissa liikutetaan peräti kuudella eri alueella: Hiukkavaara, Hintta, Kaakkuri, Jäälin Laivakangas, Lintulampi ja Ritaharju.  

Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja. Kun liikutaan lähellä, niihin oli helppo tulla. Harrastus lähellä ilahduttaa sekä vanhempia että lapsia. Tämä on helppo tapa kokeilla, osallistua ja innostua lajista. Yleisurheilukoulussa kehittyvät fyysisten ominaisuuksien lisäksi myös tunne- ja vuorovaikutustaidot. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai avustaja voi tulla mukaan apuohjaajana.

Yleisurheilukoulu kokoontuu kesä-elokuussa kerran viikossa yhteensä 9 kertaa.

Raatin yleisurheiluryhmissä stadionin tunnelmaa kaiken ikäisille harrastajille

Raatin stadionilla on tarjolla laaja kattaus eri ikäisten harrasteryhmiä yleisurheiluun ja myös lajiryhmittäin pika- ja aitajuoksuun, heittoihin, hyppyihin ja kestävyysjuoksuun. Ryhmät aloittavat pääosin jo 31.5. alkavalla viikolla ja kesäkausi kestää elokuun loppupuolelle.

Kaikki ryhmät ja ilmoittautumislinkit myClubissa ja kotisivulla:

Ilmoittautuminen kesän yleisurheilun harrasteryhmiin päättyy yleisurheiluviikon sunnuntaina 30.5. Tämän jälkeen pääsee mukaan vapaille paikoille myös myöhemmin ja hinnat päivitetään aina kuun alussa jäljellä olevien kertojen mukaan. Useat ryhmät ovat jo nyt täynnä eli kannattaa olla nopea.

Kuva: Heidi Lehikoinen

Aikuisten yli 18 -vuotiaiden yleisurheilukoulu alkaa jo maanantaina 24.5. ja ryhmään on vielä muutamia vapaita paikkoja. Aikuisten toiminta on kaikille avointa ja yläikärajaa ei ole.

Kuva: Kari Arontie

Tervetuloa Yleisurheiluun – kilpaurheilun polulle!

Oletko 8-17 -vuotias ja haet uutta kilpaurheiluharrastusta tai sivulajia kesälle? Tai haluatko käydä vain kisoissa?
Järjestämme kaikille avoimen Tervetuloa Yleisurheiluun -infon teamsissä maanantaina 24.5. klo 19. Infon kesto noin tunti ja aikaa jää myös kysymyksille.

Infon ohjelma
• Oulun Pyrintö, seuran esittely – Toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo
• 8-17 -vuotiaiden yleisurheilun valmennusryhmät – Lasten valmennuspäällikkö Jessika Raudaskoski
• Kilpaileminen yleisurheilussa – Yleisurheiluvastaava Heikki Aura
• Kysymyksiä

Lisätietoja: https://www.oulunpyrinto.fi/news/tervetuloa-yleisurheiluun-kilpaurheilun-polulle/

Valkean Kaupungin kisat elokuussa ja SM-viestit syyskuussa

Yleisurheilukesän huipentaa oikea yleisurheilun supersyksy, kun 22.8. Valkean Kaupungin kisat tuo Suomen yleisurheilun kärkinimiä Raatin stadionille ja 11-12.9. kilpaillaan yleisurheilun SM-viesteissä. Vapaaehtoisten rekrytointi on vielä käynnissä, ilmoittaudu mukaan ja tule osaksi urheilun hurmosta. https://www.oulunpyrinto.fi/yleisurheilu/smviestit2021/

Tervetuloa mukaan Yleisurheiluviikolle!

Postaa yleisurheilua: #yleisurheiluviikko #valtakunnallinenyleisurheiluviikko #seurasydän #nuorisoyleisurheilu #yleisurheilu ja merkitse @nuorisoyleisurheilu @yleisurheilu

Seuraathan meitä somessa:

Facebook https://www.facebook.com/OulunPyrinto

Instagram

@oulun_pyrinto

@oulunpyrinto_yleisurheilu

@oulunpyrinto_gym

@oulunpyrinto_paini

@oulunpyrinto_painonnosto

Lisätietoja:

Hanna Uusitalo

Toiminnanjohtaja, Oulun Pyrintö

p. 040 7285494