Uusi telinevoimisteluryhmä 2011-2010 syntyneille tytöille

Ryhmässä 2011-2010 syntyneet tytöt pääsevät tutustumaan telinevoimistelun saloihin

Ryhmän toimintaa ohjaa voimisteluliiton voimistelijan polku, jossa lapsuusvaiheen painopisteet harjoittelussa ovat:
• Positiivisuus kaikessa tekemisessä
• Urheilusta ja harjoittelusta innostuminen ja lajirakkauden syttyminen
• Riittävä kokonaisliikuntamäärä – opetus omaehtoiseen liikuntaan
• Perustaitojen ja ominaisuuksien monipuolinen harjoittelu huomioiden voimistelijan kasvu ja kehitys

Tunnin mittainen harjoitus koostuu toiminnallisesta alkulämmittelystä, teline- ja voimaharjoittelun perusteiden harjoittelusta telineillä kuten permannolla, puomeilla, nojapuilla sekä trampoliinilla turvallisesti valmentajan ohjauksessa huomioiden jokaisen voimistelijan taidot. Telinevoimisteluharrastuksessa kehittyvät niin lajitaidot, fyysinen kunto kuin ryhmässä toimimisen taidot. Ryhmään kuulumiseen ei vaadita aikaisempaa voimistelutaustaa.

Ryhmä harjoittelee Toppilan liikuntatalolla torstaisin klo 15:00-16:00. Ryhmän ensimmäinen harjoituskerta torstaina 3.10.

Syyskausi koostuu kymmenestä harjoituskerrasta ja kevätkausi 17 harjoituskerrasta. Syyskauden hinta 100€, kevätkausi 172€. Ryhmä toteutuu kuudella voimistelijalla.

Olethan tutustunut peruutusehtoihimme?

Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän ensimmäistä harjoituskertaa.

Ryhmiin ilmoittautuminen on sitova, harrastajat voivat käydä kokeilemassa ryhmässä yhden kerran, jonka jälkeen voimistelija voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen. Peruutukset tulee tehdä viikon(7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai voimistelija lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti otsikolla ”Peruutus” osoitteeseen voimistelu@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Puhelimitse peruutuksia ei oteta vastaan.

Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.