Track&Field Pyrinnön treenit

UUTTA TAMMIKUUSSA 2020: Track&Field Pyrinnön treenit 13-17 -vuotiaille! 

Uusi toimintamalli mahdollistaa yleisurheilun harrastamisen ilman aikaisempaa lajitaustaa ja ilman kilpaurheilutavoitteita. Tämä on nuorille, jotka etsivät uutta harrastusta oman hyvinvoinnin tukemiseksi. 1krt/vko Ouluhalli.

Kuntoa ja hyvää fiilistä!

Track&Field Pyrinnön treenit ovat 13-17 -vuotiaiden yleisurheilun harrastustoimintaa, johon ovat tervetulleita kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet nuoret. Track&Field Pyrinnön treenien tavoitteena on edesauttaa positiivista suhtautumista liikuntaan ja urheilullisiin elämäntapoihin. Hyvä fyysinen kunto ja kehittyminen auttavat parantamaan itsetuntoa ja koettu yhteisöllisyyden tunne tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Monipuolisesti kehittävää

Harjoitusohjelmaan valitaan yleisurheilun juoksu-, hyppy- ja heittolajeista nuoria eniten kiinnostavat lajit. Tavoitteena on kehittää monipuolisesti nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Yleisurheilun lajitaitojen lisäksi kehittyy yleistaitavuus, mikä luo pohjaa monien muiden lajien harjoittelulle.

Pyrinnön treenien arvot
1. Ilo
2. Yhdessä tekeminen
3. Urheilulliset elämäntavat
4. Tasavertaisuus ja avoimuus
5. Turvallisuus

Kaikille avointa

Pyrinnön treeneihin pääsevät mukaan kaikki nuoret. Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa. 

Ilmoittautuminen on avattu myClubissa:


Lisätiedot: Hanna Uusitalo p. 040 7285494