Tervetuloa yleisurheilukouluun

Yleisurheilukoulussa jokainen lapsi on tähti!

Yleisurheilukoulun säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä hypätään, heitetään ja juostaan hymyssä suin. Kaikille lapsille avointa yleisurheilukoulua järjestetään syksyllä 2019 Oulussa. Täällä näet liikunnan riemua aidoimmillaan!

Yleisurheiluryhmien punaisena lankana on ajatus ottaa kaikki lapset mukaan toimintaan ja lisätä liikettä yleisurheilun kautta. Monipuolisten liikunnallisten perustaitojen lisäksi kehittyvät myös tärkeät sosiaaliset tunne- ja vuorovaikutustaidot. Harrastuksen myötä lapset ja nuoret oppivat myös huolehtimaan omasta terveydestään. Ryhmiin pääsevät mukaan niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajitaitoharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Yleisurheilukoulun harrasteryhmät 7-14 -vuotiaille aloittivat kauden syyskuussa. Uudet harrastajat ehtivät vielä mukaan syysloman jälkeen, kauden 28.10.-19.12. ilmoittautumislinkit on nyt avattu. Tervetuloa yleisurheiluun!