Ilmoittautuminen kevään voimisteluryhmiin on nyt auki

Telinevoimisteluryhmien syyskausi päättyy viikolla 50. Kevätkausi alkaa viikolla 2 (7.1.2020-) ja harjoituskertoja keväällä 17 kpl. Kevään ryhmiin ei tehdä uutta ilmoittautumista vaan syksyn ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti. Mikäli voimistelija ei jatka ryhmässä kevätkaudella, tulee siitä ilmoittaa 1.12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen voimistelu@oulunpyrinto.fi otsikolla ”voimistelun lopettaminen”

Mikäli paikkaa ei peruta 1.12 mennessä, kevään kurssimaksu tulee maksaa kokonaisuudessaan.

Mahdolliset ryhmänvaihtotoiveet ja -tiedustelut myös 1.12 mennessä voimistelu@oulunpyrinto.fi

Käytössä on MyClub ilmoittautumisjärjestelmä, jonka kautta huoltajat hallinnoivat kursseille ilmoittautumisia sekä maksuja. Ilmoittautuminen ja tunnukset tehdään voimistelijan nimellä. Jos teet useammalle voimistelijalle ilmoittautumisen, teethän jokaiselle omat tunnukset.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat sähköpostiisi vahvistuksen. Kevään kurssimaksu laskutetaan tammikuussa. Jokaisessa ryhmässä on rajallinen määrä paikkoja, emme halua tinkiä laadusta tai turvallisuudesta tunneillamme.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisessa olettehan yhteydessä voimistelu@oulunpyrinto.fi

Perheakro – ryhmät täynnä

Perheakro on tarkoitettu 2016-2017 syntyneille ja jumpalla ollaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunneilla harjoitellaan mm. motorisia taitoja, liikkuvuutta sekä akrobaattisia liikkeitä. Harjoituskerran pituus on 45 min. Tervetuloa temppujumppailemaan Eevan kanssa!

Prinsessajumppa

Prinsessajumppa on tarkoitettu 2015-2014 syntyneille tytöille. 45 minuutin mittaisen harjoituksen aikana kehitetään liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin eri telineillä ja trampoliinilla. Halutessaan voimistelijat pääsevät näyttämään taitojaan näyttötapahtumassa.

Ninjajumppa – ryhmät täynnä

Ninjajumppa on tarkoitettu 2015-2014 syntyneille pojille. 45 minuutin mittaisen harjoituksen aikana kehitetään liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin eri telineillä ja trampoliinilla. Halutessaan voimistelijat pääsevät näyttämään taitojaan näyttötapahtumassa.

Voimistelukoulu – ryhmät täynnä

Voimistelukoulu on tarkoitettu 2012-2013 syntyneille tytöille. Voimistelukoulussa mennään syvemmälle telinevoimistelun maailmaan ja tunnin mittaisen harjoituksen aikana harjoitellaan perusvoimaa, telineitä sekä kehonhallintaa. Halutessaan voimistelukoulun voimistelijat pääsevät näyttämään taitojaan näyttötapahtumassa ja osallistumaan seuran leiripäiviin.

Poikien telinevoimistelu

Alla olevissa ryhmissä harjoitellaan eri telineillä telinevoimistelun liikkeitä, unohtamatta voimaa ja perusvoimistelua.

Tyttöjen telinevoimistelu

2011-2003 syntyneiden tyttöjen ryhmissä harjoitellaan telinevoimistelun perusteita, voimaa sekä kokeillaan uusia temppuja voimistelijan oman tason mukaan. Voimistelijat voivat halutessaan osallistua näyttötapahtumiin, temppuklinikoihin sekä seuran leiripäiviin.  

Merkkiryhmät

Voimistelija, haluaisitko harjoitella kaksi kertaa viikossa ja kaipaat haastetta harrastukseesi? Tule mukaan merkkiryhmiin!

Voimisteluliiton merkit tulee suorittaa seuraavassa järjestyksessä pronssimerkki, hopeamerkki, kultamerkki. Seuraavaan merkkiryhmään voi ilmoittautua, mikäli edellinen on kokonaan suoritettu tai edellisestä merkistä on suorittamatta max 3 liikettä.

Aikuisten telinevoimistelu

Telinevoimistelua voi harrastaa myös aikuisena! Telinevoimistelussa kehon fyysiset ominaisuudet pääsevät kunnolla käyttöön ja harjoituksissa voi kokea uusia oppimisen elämyksiä. Tunneilla jokainen voi harjoitella oman tasonsa mukaan. Tiistain ja keskiviikon ryhmät ovat harrastajille, joilla on jo hieman pohjia ja muutama kausi aikuisvoimistelun parissa takana. Kausimaksu sisältää ohjauksen, jäsenmaksun ja pääsyn harjoituspaikkoihin. Aikuisten telinevoimisteluryhmien valmennuksesta vastaa Niko-Ossi ja Joni. Miltäs kuulostaisi uusi harrastus kevääksi?

Kauden 2019-2020 hinnat
Perheakro 45 min 126 euroa/ 17 harjoituskertaa
45 min telinevoimistelu 146 euroa/ 17 harjoituskertaa
60 min telinevoimistelu 172 euroa/ 17 harjoituskertaa

90min telinevoimistelu 171 euroa/ 15 harjoituskertaa
Merkkiryhmät 79 euroa/ 17 harjoituskertaa

Kurssimaksu sisältää ohjatut harjoitukset 17 kpl. Vuonna 2020 seuran jäsenmaksu ei kuulu enää kurssimaksuun.

Kauden harjoituskerrat saattavat kauden aikana muuttua, syitä muutoksiin voi olla valmentajan sairastuminen ja pyhien tuomat muutokset. Pääasiassa telinevoimisteluryhmät eivät harjoittele pyhäpäivinä ja koulujen loma-aikoina, kevätkaudella loppiainen, hiihtoloma ja pääsiäinen. Ryhmän valmentaja tiedottaa tarkemmin muutoksista sähköpostitse kauden kuluessa.

Olethan tutustunut peruutusehtoihimme?

Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän ensimmäistä harjoituskertaa.

Ryhmiin ilmoittautuminen on sitova, harrastajat voivat käydä kokeilemassa ryhmässä yhden kerran, jonka jälkeen voimistelija voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen. Peruutukset tulee tehdä viikon(7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai voimistelija lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti otsikolla ”Peruutus” osoitteeseen voimistelu@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Puhelimitse peruutuksia ei oteta vastaan. 

Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.

UKK

Miten valitsen sopivan tasoisen ryhmän? Voiko ryhmiin ilmoittautua ilman lajitaustaa?

Kursseilla ei ole käytössä tasojärjestelmää, voitte siis ilmoittautua kaikille kursseille joissa ei ole mainintaa suoritusvaatimuksista. Kesäkurssilla lajin aloittaneille suositellaan aloittelevien ryhmiä. Pyrimme jakamaan voimistelijat harjoituksen sisällä niin, että jokainen voimistelija voi harjoitella omalla tasollaan.

Voinko aloittaa voimistelun kesken kauden?

Vapautuneita paikkoja voi kysyä sähköpostitse kauden aikana. Otathan tällöin huomioon, että ryhmä on harjoitellut jo pidempään.

Mitä varusteita tarvitsen harjoituksiin?

Varustaudu tunnille normaalein sisäliikuntavaattein (esim. trikoot ja toppi). Ota mukaasi vesipullo. Tunneilla ollaan avojaloin.

Voiko vanhemmat olla mukana salissa seuraamassa tuntia?

Ensimmäisellä kerralla vanhemmat voivat olla tunnilla mukana seuraamassa.

Voinko korvata pidemmät poissaolot?

Poissaolojen korvauskerrat on sovittava toimiston kanssa, olethan siis yhteydessä voimistelu@oulunpyrinto.fi.

Miten pääsen mukaan kilparyhmiin?

Pidämme vuosittain testejä, joissa täydennämme nykyisiä ja perustamme uusia kilparyhmiä. Kilpaileminen ja kilparyhmässä harjoittelu edellyttää hopeamerkin suorittamista. Hopeamerkin voi suorittaa harrasteryhmissä voimistellessa. Testeistä tiedotetaan sähköpostilla sekä kotisivuilla. Kesken kauden voitte tiedustella paikkaa ryhmässä sähköpostitse.