Talven 2019-20120 SEIVÄSKOULU!

Seiväshyppy on Suomen kaikkien aikojen toiseksi parhaiten arvokilpailuissa menestynyt yleisurheilulaji. Se tarjoaa tulevaisuudessakin erinomaiset menestysmahdollisuudet. Harjoittelun merkitys menestykseen on suurempi kuin suurta fyysistä lahjakkuutta vaativissa lajeissa. 
Nuorena opittu oikea tekniikka luo parhaan pohjan kehitykselle!

KAIKILLE URHEILIJOILLE

Seiväskoulun järjestävät SUL ja Seivästalli Ry. yhteistyössä. Isäntäseurana toimii Oulun Pyrintö. Seiväskoulussa nuorilla urheilijoilla on mahdollisuus tutustua vaativaan lajiin ja  harjoitella sitä turvallisesti  hyvissä olosuhteissa ammattitaitoisten valmentajien ohjaamana. Koulu on tarkoitettu ensi sijassa 10-15 vuotiaille seiväshypystä kiinnostuneille tytöille ja pojille yli seurarajojen, mutta vanhemmatkin urheilijat voivat osallistua.  

Talven SEIVÄSKOULU ALKAA KESKIVIIKKONA 30.10.2019 klo 18:00

Harjoituspaikka on Ouluhalli. Ensimmäisellä kerralla 30.10. kokoontuminen Ouluhallin aulassa!

Kaiken kaikkiaan 20 harjoituskertaa, jotka jakaantuvat syystalvelle ja keväälle.

VALMENNUS

Seiväskoulun päävalmentajana toimii moninkertainen SM-mitalisti Enna Hassinen

apunaan kokeneita seiväsvalmentajia.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset Heikki Auralle sähköpostilla yleisurheilu@oulunpyrinto.fi

SEIPÄÄT

Järjestäjillä on riittävästi seipäitä, joilla pääsee alkuun.  Ne ovat koululaisten käytettävissä veloituksetta. Myös omat seipäät voi tuoda mukanaan. Nuoret voivat halutessaan lainata seipäitään muiden koululaisten käyttöön ja vastavuoroisesti saada käyttöönsä muiden seipäitä periaatteella ” jokaiselle aina sopiva seiväs”.  Yhteiset pelisäännöt seipäiden lainauksesta ja käsittelystä seiväskoulun harjoituksissa sovitaan ensimmäisessä tapaamisessa.

HINTA          100€ / 10 harjoitusta Syys-talvella

                      100€ / 10 harjoitusta Kevät-talvella

 Seiväskoulun kokonaishinta on 200 €, mikä jakaantuu kahteen 10 harjoituksen jaksoon. Se sisältää 20 ohjattua harjoitusta, päätöskilpailun, Ouluhallin sisäänpääsymaksun alle 18 vuotiaille, henkilökohtaisten valmentajien ja vanhempien perusopastuksen, tietoa seipäistä, niiden hoidosta ja valinnasta.

Isäntäseurana toimiva Oulu Pyrintö laskuttaa osallistumismaksut ilmoittautuneilta sähköposti laskuna.

Lisätietoja: Heikki Aura 044-781 2809, yleisurheilu@oulunpyrinto.fi