Pikajuoksuvalmennu Team Rantala

Etsitkö pikajuoksuvalmentajaa? 

Hae mukaan uuteen perustettavaan valmennusryhmään!

Oulun Pyrintö ry

Oulun Pyrinnön perinteikkään brändin ydin on juurevassa, pitkäjänteisessä tekemisessä. Intohimomme on urheilu. Haluamme kehittyä ja auttaa toisiamme kehittymään. Kunnioitamme toisiamme ja toistemme osaamista.  Haluamme tekemisillämme viestiä luotettavuutta, osaamista ja laadukkuutta kaikilla areenoilla.

Valmennusosaaminen on keskeinen tekijä sekä seuran että urheilijoiden menestyksessä. Meillä on yli sadan vuoden kokemus urheiluvalmennuksesta ja käytössämme uusimmat metodit. Me uskomme, että määrätietoisella harjoittelulla ja systemaattisella valmennuksella syntyy huipputuloksia. 

Yleisurheilun pikajuoksun valmennusosaaminen vahvistuu entisestään syksyllä 2020, kun uusi perustettava valmennusryhmä Team Rantala aloittaa toiminnan.

Team Rantala, pikajuoksu 

Haetaan 14-16 -vuotiaita nuoria syksyllä käynnistyvään pikajuoksun valmennusryhmään. 

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Liikuntatieteiden maisterivaiheen opiskelija sekä kansallisella huipputasolla useita vuosia urheillut pikajuoksija Eetu Rantala. 

“Valmennusfilosofianani on, että harjoitukset tehdään aina tosissaan, mutta kuitenkin rennoin mielin. Sisäisen motivaation löytämiseksi, pyrin luomaan ryhmään ilmapiiriin, jossa urheilija saa olla omana itsenään ja treeneihin on mukava tulla vaikka luvassa olisi fyysisesti erittäinkin raskas harjoitus. Harjoittelun ohjelmoinnissa pyrin hyödyntämään parhaaseen saatavilla olevaan tieteelliseen tietoon perustuvaa näyttöä yhdistettynä yli 10 vuoden käytännön kokemukseen kansallisen huippuyleisurheilun huipulta.”

Team Rantala

 • 2007-2004 -syntyneille pikajuoksijoille  
 • Urheilijan tulee sitoutua kasvamaan huippu-urheilun vaatimusten mukaiseen harjoitteluun ja urheilulliseen elämäntapaan. 
 • Kilpailulliset tavoitteet tulisi olla vähintään ikäluokkansa SM-kisoissa ja tämänhetkiset tulokset sen vaatimalla tasolla. 
 • Harjoitusohjelmassa mahdollisuus huomioida myös muut lajit, eli lajivalinta voi olla vielä tekemättä. 

Hinta 129€/kk 

 • Maksu koostuu valmennusmaksusta ja yleisurheilun toimintamaksusta
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma, n 4-6 harjoitusta /viikko
 • Lähivalmennus pienryhmissä harjoituskaudesta riippuen keskimäärin 3 krt/vko
 • Harjoituspäiväkirja ja henkilökohtainen palaute
 • Testit ja seuranta  
 • Maksuton osallistuminen Pyrinnön järjestämiin kilpailuihin
 • Seuran ja yleisurheilujaoston sponsorituki SM-kilpailukuluihin ja leirityksiin
 • Tiimin sponsoridiilit

Ryhmään on rajoitettu määrä paikkoja ja urheilijat valitaan haastatteluiden perusteella. 

Oletko kiinnostunut liittymään valmennusryhmään? Lähetä sähköposti 30.8. mennessä yleisurheilu@oulunpyrinto.fi, jossa kerrot tämän hetken tilanteesta ja tavoitteista. Liitä mukaan yhteystiedot. Kaikkiin urheilijoihin ollaan yhteydessä. Valmennusryhmä aloittaa syyskuun lopussa.

Urheilija sitoutuu ryhmään kaudelle 2020-2021 

Lisätietoja: 

Eetu Rantala, valmentaja, Oulun Pyrintö p. 044 056 1993 

Hanna Uusitalo, toiminnanjohtaja, Oulun Pyrintö p. 040 728 5494