Oulun Pyrinnön kesäleiri

Oulun Pyrinnön perinteinen kesäleiri järjestetään viikolla 23 (3-7.6.2019) Toppilan liikuntatalolla!

Oulun Pyrinnön liikunallinen päiväleiri on tarkoitettu 5-10 vuotiaille tytöille ja pojille. Päivä alkaa klo 8:30 ja päättyy klo 15:30. Lapsen voi tuoda jo klo 8 ja hakea klo 16 mennessä.

Leirillä liikutaan vauhdikkaasti Pyrinnön lajien parissa, syödään maittavaa lounasta, retkeillään ja ulkoillaan sekä nautitaan hetkestä, kesästä ja kavereista. Pääpaino voimistelussa. Leirillä lapset harjoittelevat koulutettujen valmentajien ohjaamina, aiempaa kokemusta Pyrinnön lajeista ei tarvita.

Leiriviikon hinta on 150€/vk, sisaralennus -25€. Leirin hinta sisältää ohjatun toiminnan ja lämpimän lounaan.

Leirille mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet. Pitkät hiukset tulee sitoa kiinni ja korut poistettuna. Sisäliikuntavarusteiden lisäksi leiriläiset tarvitsevat mukaan juomapullon, iltapäivälle oman välipalan sekä sään sekä ohjelman mukaiset varusteet. Puhelimet pysyvät leirin ajan repussa.

Ilmoittaudu leirille 12.5 mennessä voimistelu@oulunpyrinto.fi. Mahdollinen ilmoittautumisen peruminen tulee tehdä 12.5.2019 mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja leirimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Muistathan mainita ilmoittautumisessa lapsen yhteystiedot, mahdolliset allergiat ja muut huomiotavat asiat.

Tervetuloa kesän hauskimmalle leirille!