Kilpakävely tutuksi -Lajikoulu

Kilpakävely tutuksi -kävelykoulu 9-17 -v

Oulun Pyrintö järjestää kilpakävelykoulua lapsille ja nuorille. Koulu on tarkoitettu kaikille kävelystä kiinnostuneille 9-17 -vuotiaille ja mukaan voi tulla, vaikka et olisi osallistunut yhteenkään kilpakävelyharjoitukseen aiemmin.

Ensimmäisellä kerralla pidetään lyhyt lajin esittely. Treeneissä oppii kilpakävelyn säännöt, tuomaritoiminnan, lajitekniikan, monipuolisen motoriikan ja nopean askeleen sekä pääsee harjoittelemaan pitemmälle päässeiden kävelijöiden kanssa. 

Kävelykoulu koostuu neljästä harjoituskerrasta. Harjoituspaikkana toimii Raatin stadion ja sen lähiympäristö. Kokoontuminen ensimmäiselle harjoituskerralla Raatin stadionin 100m lähtöpaikalla. Harjoituspäivä ja -aika on perjantaisin  klo 17-18:30 Harjoitukset järjestetään:
4.10., 11.10., 18.10., 25.10.  

Koulu on avoin kaikkien seurojen jäsenille. Kävelykoulun hinta on 28€. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta: https://oulunpyrinto.myclub.fi/flow/events/1615389 Urheilijoiden valmentajat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia maksuttomasti. Oulun Pyrinnön valmennusryhmien urheilijoille harjoitukset kuuluvat toimintamaksuun, ilmoittadu mukaan oman myClubin kautta.  

Päävalmentajana toimii Elina Heikkinen, SM-tason kilpakävelijä.

Tiedustelut: Hanna Uusitalo p. 040 7285494