Haetaan yleisurheilukouluohjaajia

Oulun Pyrintö yleisurheilu on lasten ja nuorten Tähtiseura.

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Haetaan yleisurheilukouluohjaajia tammikuussa 2020 alkaviin ryhmiin kevään harjoituskaudelle 7.1. – 3.5.2020. Voit olla osa-aikatyötä hakeva liikunta-alan ammattilainen tai vapaaehtoistyöstä innostunut kokenut yleisurheiluosaaja.    

Lasten liikunnan ammattilaisia 3-6 -vuotiaiden ryhmiin

Alle kouluikäisten yleisurheilukouluohjaajana sinulla on intohimoa ja osaamista urheilijan polun lapsuusvaiheeseen. Haluat tehdä kaikkesi, että lapsen päivästä tulee parempi. Innostut ja innostat liikkeeseen, leikkiin, iloon ja monipuolisuuteen. Olet esimerkillinen ja kannustat terveellisiin elämäntapoihin. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Eduksesi katsotaan työkokemus alle kouluikäisten kanssa toimimisesta ja yleisurheilun perustaitojen hallinta.  

Lasten liikunnan ja yleisurheilun ammattilaisia 7-12 -vuotiaiden ryhmiin

Kouluikäisten yleisurheilukouluohjaajana sinulla on intohimoa ja osaamista urheilijan polun lapsuusvaiheeseen ja osaat opettaa yleisurheilun perustaitoja. Haluat tehdä kaikkesi, että lapsen päivästä tulee parempi. Innostut ja innostat liikkeeseen, leikkiin, iloon ja monipuolisuuteen. Olet esimerkillinen ja kannustat terveellisiin elämäntapoihin. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Eduksesi katsotaan työkokemus kouluikäisten kanssa toimimisesta ja oma yleisurheilutausta.  

Ohjaajan on oltava täysi-ikäinen ja esitettävä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. 

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo 13.10.2019 mennessä: yleisurheilu@oulunpyrinto.fi

Lisätietoja: Hanna Uusitalo p. 040 7285494