Haemme joukkoomme telinevoimistelun lajivalmentajaa!

Oulun Pyrintö hakee osaavaan joukkoomme motivoitunutta ja positiivista telinevoimistelun lajivalmentajaa äitiysloman sijaiseksi!

Tehtävä edellyttää vähintään II-tason voimisteluvalmentajan koulutusta tai muuta vastaavaa koulutusta. Tehtäviin kuuluu maajoukkue- ja kilpalinjan voimistelijoiden valmennusta sekä mahdollisesti myös harrastepuolen valmennusta.

Työnkuvaan kuuluu toteuttaa naisten telinevoimistelun NTV kilparyhmien valmennuksen organisointia yhdessä voimisteluvastaavan ja muiden valmentajien kanssa ja valmentaa henkilökohtaisesti seuran voimistelijoita. (Voimistelijat ja valmennusryhmät sovitaan erikseen voimistelujaoston kanssa.)

Hakijalta toivomme kokonaisvaltaisen valmennuksen ymmärtämistä, yksilön tarpeiden huomioimista sekä halua kehittää Oulun Pyrinnön voimistelua.

Oulun Pyrinnön voimistelu on perinteikäs ja menestyksekäs urheiluseura, jolla kasvunäkymät ovat hyvät uusien telinevoimistelutietojen myötä.

Työ alkaa äitiysloman sijaisuudella, jonka jälkeen se voi vaihtua mahdollisesti toistaiseksi voimassaolevaan työsopimukseen.

Kysy lisää voimistelujaoston puheenjohtajalta Tiina Kynsilehdolta (040-6485550/tiina.kynsilehto@gmail.com). Yhteydenotot puhelimitse ensisijaisesti klo 10-12 tai 16-20 välillä.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen tiina.kynsilehto@gmail.com 27.9.2019 klo 21:00 mennessä!