15-17 -vuotiaille kesätyösetelillä mahdollisuus kesätöihin!

Oulun Pyrintö on v. 1904 perustettu urheiluseura, joka mahdollistaa monipuolisen urheiluelämyksen. Tekemisessämme keskiössä ovat mielenkiintoiset, kehittyvät lajit, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia eritasoiseen harrastamiseen, kilpailemiseen ja huippu-urheiluun.

Haemme kesätyöntekijöitä urheiluseuran työtehtäviin ajalle 1.5.-30.9.2021:

  • Valmentajaharjoittelija
  • Seuratyöntekijä
  • Nuoret urheiluvaikuttajat – tiimiläinen
  • Sometiimiläinen

Valmentajaharjoittelija
Yleisurheilu, telinevoimistelu, teamGym, paini ja painonnosto
Työskentelet vastuuvalmentajan kanssa pääasiassa 3-12 -vuotiaiden lasten harraste- ja valmennusryhmissä.
Työ painottuu koulujen loma-aikaan kesä-elokuu, kesäkauden harjoitusjaksolle. Noin 10 viikon aikana 6h/vko. Myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Seuratyöntekijä
Monipuolisesti urheiluseuran toimistotehtäviä ja tapahtuma- ja kilpailujen järjestämisen avustavia tehtäviä sekä kioski-kahvilassa työskentelyä. Työn sisältö riippuu työskentelyn ajankohdasta.
Työ toteutetaan 10 x 6h työpäivää.

Nuoret urheiluvaikuttajat – tiimiläinen
Oletko kiinnostunut urheiluvaikuttamisesta, hallitus- ja johtoryhmätyöskentelystä, strategian suunnittelusta ja johtamisesta? Pääset ideoimaan ja toteuttamaan nuorten näköistä seuratoimintaa, koska haluamme että jatkossa nuorten ääni kuuluu enemmän.
Työ 60h jakautuu projektiluontoisesti touko-syyskuu ajalle.

Sometiimiläinen
Seuran sometilien somekampanjoiden sisältöjen suunnittelu ja toteutus (ig, snapchat, tiktok). Kuvien, videoiden ja tekstien tuottaminen.
Työ 60h jakautuu projektiluontoisesti touko-syyskuu ajalle.

Valitulla tulee olla Oulun Kaupungin kesätyöseteli. Emme palkkaa ilman kesätyöseteliä.

Kokonaispalkkio 60h työstä on 390€ sisältäen jaksolta kertyneen lomakorvauksen ja mahdolliset ilta- ja viikonloppukorvaukset ja kaikki muut työehtosopimuksen mukaiset rahanarvoiset etuisuudet.
Noudatamme työsuhteeseen sovellettavaa yleissitovaa työehtosopimusta ja kesätyösetelin ehtoja. Urheilujärjestöjen yleissitova TES 5.3

Lisätietoja kesätyösetelistä: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/kesatyo.html

Otamme yhteyttä valittuihin heti sopivien henkilöiden kohdalla, joten täytä hakemus heti, viimeistään 14.3.2021 Täytämme paikat viimeistään huhtikuun alkuun mennessä.

Täytä hakulomake täältä

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=BTerTRAiQk-ShXK0sty_eXCdwHgL_J5AtZKetfsvVkZUM1VBQkM0UTFLOEFBQkozQ0xRNlBRTUtJVi4u