Skip to main content

TEAMGYM

Teamgym on näyttävä joukkuelaji, joka koostuu kolmesta telineestä: voimistelullisesta vapaaohjelmasta, volttisarjoista ja korkeista volteista trampetilla. Joukkue koostuu yleensä 6-12 voimistelijasta ja joukkue voi olla naisten-, miesten- tai sekajoukkue. Suomessa TeamGym:issä kilpaillaan 1.-6. luokassa.

TEAMGYM OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnössä on kolme tavoitteellisesti harjoittelevaa TeamGym kilparyhmää.
Twisterit 5.luokassa, Spiraalit 3. luokassa ja Säihkeet 1.luokassa. Harrasteryhmä aloittaa lokakuussa 2021, ilmoittautuminen on käynnissä.

JOUKKUEET

Twister

Twistereissä voimistelee 2004-2008 syntyneet. Twisterit kilpailevat 5 lk.

Spiraalit

Spiraalit voimistelee 2005-2009 syntyneet. Spiraalit kilpailevat 3 lk.

Säihkeet

Säihkeissä voimistelee 2011-2013 syntyneet. Säihkeet kilpailevat 1 lk.

VALMENNUSRYHMIIN VALINTA

Valmennusryhmiin valitaan uusia voimistelijoita testitreenien perusteella.

ILMOITTAUDU TESTITREENEIHIN

VOIMISTELULIITON VALMENNUSRYHMÄT

Suomen Voimisteluliiton TeamGymin valmennusjärjestelmän tavoitteena on kehittää ja tukea seurojen valmennustoimintaa, sekä luoda edellytykset voimistelijoille ja valmentajille edetä urapolullaan kansainväliselle huipulle. Painopisteinä on valmentajan osaamisen kehittäminen, laadukas leirivalmennus, terveyttä edistävä valmennus kaikilla tasoilla sekä yhteistyö. TeamGymin valmennusjärjestelmään kuuluu valtakunnalliset valmennusleirit seurajoukkueille ja yksilöille nuorten ja aikuisten maajoukkuetoiminta. Valmennusleireillä halutaan tarjota joukkueille mahdollisuus laadukkaaseen leiriharjoitteluun alkupolkuleirityksestä aina maajoukkuetasolle.

OULUN PYRINTÖLÄISET LIITON VALMENNUSRYHMISSÄ

Nuorten maajoukkue

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN

Painonnosto

Voimistelu

Yleisurheilu