Skip to main content

Erityistä VoiMaa monilajiryhmät

Oulun Pyrintö on valittu Voimisteluliiton Erityistä VoiMaa –hankkeen pilottiseuraksi vuodelle 2021. Erityistä VoiMaa –hankkeen tavoitteena on luoda seuroihin kaikille avoimia ja saavutettavia harrastamismahdollisuuksia. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavat lapset ja nuoret sekä monikulttuuristen perheiden lapset ja nuoret. Hanke toteutetaan yhteistyössä pilottiseurojen kanssa. Seurat tulevat kehittämään osaamistaan ohjauksesta viestintään sekä hyödyntämään alueellisia verkostoja entistä paremmin kaikille avoimen toiminnan mahdollistamiseksi.

Erityistä VoiMaa OULUN PYRINNÖSSÄ

Erityistä VoiMaa -ryhmät eli EVO-ryhmät ovat matalankynnyksen monilajiryhmiä, joissa on mahdollisuus kokeilla ja löytää innostava laji ja harrastaa monipuolisesti. EVO ryhmässä tutustutaan painiin, voimisteluun, yleisurheiluun ja painonnostoon. Erityistä VoiMaa ryhmän tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle harrastus harraste- tai kilpaurheilusta.

Erityistä VoiMaa EVO ryhmiä on Nepsy -ryhmät neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaaville lapsille ja nuorille sekä ryhmät monikulttuuristen ja maahanmuuttajaperheiden lapsille ja nuorille. Ryhmässä otetaan huomioon lapsen erityisen tuen tarve, oli se sitten kielellinen, fyysinen, kasvatuksellinen tai sosiaalinen. EVO ryhmien lisäksi valmentajat toimivat tarvittaessa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten tukena siirtymisessä harrasteryhmistä kilpavalmennusryhmiin. Nallepaini lapsille ja aikuisille sopii mainiosti myös erityistä tukea tarvitseville alle kouluikäisille lapsille.
Lue uutinen Voimisteluliiton kotisivuilta Oululaiset yhdenvertaisuutta edistämässä .

ILMOITTAUDU MUKAAN

Yhteystiedot

info@oulunpyrinto.fi

Erityistä VoiMaa valmentajat
Virpi Kylli p. 040 589 8308
Pinni Heinonen p. 040 721 1623

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN

Painonnosto

Voimistelu

Yleisurheilu