Skip to main content

Hei hyvät urheilun ystävät!

Syyskuussa Oulussa Raatin Stadionilla pidetään Suomen Mestaruus viestit, ja kisajärjestelyjen vastaava seura olemme me eli Oulun Pyrintö. Viestit ovat kaksipäiväiset lauantai ja sunnuntai 11.–12.9.2021.

Koska viestien ohjelmassa on vain juoksumatkoja, tarvitaan mukaan kisan toteutukseen noin satakunta reipasta korinkantajaa, sekä heille kymmenkunta valvojaa. Ouluun ovat tulossa kaikki Suomen parhaat juoksijat ja korinkantajat pääsevät seuraamaan heidän lajeja aitio paikalta.

Urheilijoiden vaatekorit otetaan kantoon aina samasta paikasta eli joko lähtöpaikalta tai vaihtopaikoilta, ja viedään aina urheilijoiden pukeutumisteltalle. Kilpailu on hyvin aikataulutettu, joten korinkantajillekin on selkeä aikataulu miten toimia, joten kaikilla on helppo tulla mukaan.

Tavoitteena on saada kerättyä kaikki toimitsijat nyt heinäkuun aikana, joten laita viestiä kavereille eteenpäin että kaikki muistavat ilmoittautua mukaan.
Mukaan voivat ilmoittautua myös vanhemmat, koska kantajille tarvitaan valvojia.

Korinkantajaksi voi ilmoittautua tämän linkin kautta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBR9UBCbvQlUDkGXSW0nnOWf08QPW2l4QtnZwtdzdqNNS4jQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Tervetuloa kaikki mukaan!

Ja jos haluatte vielä kysellä tarkemmin mitä korinkantajat tekevät kisoissa, niin aina voi laittaa sähköpostilla kysymyksiä osoitteeseen yleisurheilu@oulunpyrinto.fi.