Skip to main content

Valkean kaupungin kisat MM-Ranking 25-26.6.2022

Valkean kaupungin kisat eli tuttavallisesti VKK kokoaa maan parhaita urheilijoita kisaamaan Raatin stadionille. Suomen Urheiluliitto on myöntänyt vuoden 2022 ranking kilpailin järjestettäväksi Oulussa 25.-26. kesäkuuta, joten juhannuksen VKK-kilpailuiden arvo nousee merkittäväksi. Kilpailuissa urheilijoille on tarjolla Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) rankingjärjestelmän B-luokkaan kuuluvan kilpailun pisteet, jotka normaalisti tulisivat kansallisista mestaruuskilpailuista, eli Kalevan kisoista.

Games of Northern White City June 25.-26. 2022

International track and field meeting ”Games of Northern White City” will be arranged in Oulu on Saturday and Sunday, June 25.-26., 2022. The local athletic club Oulun Pyrintö has a long history of 60 years to host international meetings at the renowned Raatti stadium in the center of the town.

The meeting site Raatti stadium has a fast 8-lane Mondo track, and options to use tailwinds in short track events and jumps. The Finnish national championships in 2016 attracted 25000 spectators during 4-day event.

The meeting hotel Radisson Blue is located within walking distance from the stadium and pickups from the airport will be arranged.

All international athletes are warmly welcome to the Northern White City Oulu!

Kilpailutiedot-Competition Info

Events:

Men: päivitetään / will be updated soon

Women: päivitetään / will be updated soon

Valkean kaupungin kisojen alustava aikataulu / ”Games of Northern White City” preliminary timetable

Contacts:

Athletes liaison Antti Haapalahti, anttihaapalahti@outlook.com, +358 50 5909 689

Inquiries Heikki Aura, yleisurheilu@oulunpyrinto.fi, +358 44 781 2809

Address Raatti stadium, Raatintie 2, 90100 Oulu, Finland

Seuratoiminta

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan.

Meillä ei ole pakko tyytyä katselijan rooliin, vaan ikään, sukupuoleen tai tasoon katsomatta meiltä löytyy mahdollisuuksia urheiluharrastamiseen. Meille voi tulla myös vapaaehtoistyöhön – siinä, jos missä pääsee kokemaan urheilun huippuhetket läheltä. Tule mukaan, tule!

Kisanälkä

Kisapäivä kuluu leppoisasti Raatissa, ja nälkäkiukun estävät herkulliset tarjoilut. Tarjolla on niin perinteisiä kisaherkkuja kuin myös vegaanisia vaihtoehtoja. Oulun Pyrinnön Mokkapalabaari makeahampaalle ja isompaan nälkään maistuu kisamakkarat.

Lähialueelta löytyy myös kivoja ravintoloita.

Ponnarit

Lapsille voi päivä tuntua pitkältä, jos se pitää viettää katsomossa käsien heiluttamiseen tyytyen. Monissa tapahtumissa on lapsiparkki, meillä on Ponnarit! Toiminnallinen, liikkumiseen kannustava Ponnarit -piste tarjoaa lapsille ja koko perheelle liikunnan riemuja.

Lähiympäristöstä löytyy kivoja reittejä myös aikuisten omille juoksuretkille, jos ei malta koko päivää katsomossa istua.

Liput

Liput tapahtumaan kannattaa hankkia ennakkoon verkkokaupastamme, ennakkomyynti alkaa maaliskuussa.

Tapahtuman tuotot käytetään seuratoimintaamme. Emme tavoittele taloudellista voittoa, vaan edistämme kaiken ikäisten mahdollisuuksia urheilun harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Missä?

Kilpailujen areenana toimii legendaarinen

Raatin Stadion, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Raatintie 2, 90100 Oulu

Oulun Pyrinnön Tapahtumat

Meillä saa eläytyä, kannustaa, heilua ja kokea tunteita katsomoissa pitkin vuotta useissa kisatapahtumissa.

Olet tervetullut kisakatsomoihin, olitpa kokenut penkkiurheilija tai vasta urheiluelämyksistä kiinnostunut. Tänä syksynä ei tarvitse tyytyä olympiakisojen seuraamiseen televisiosta, vaan Oulussa pääsee paikan päälle kokemaan kisahengen aitona ja väkevänä muun kisayleisön kanssa.

Tule paikan päälle kisakatsomoon kokemaan suuria tunteita ja yhteisöllisyyttä!