Skip to main content

Valkean kaupungin kisat 22.8.2021

Valkean kaupungin kisat eli tuttavallisesti VKK kokoaa maan parhaita urheilijoita kisaamaan Raatin stadionille. Sen nopeana tunnettu juoksurata eli mondo saattaa kirvoittaa urheilijat kauden huipputuloksiin. Tule katsomaan!

Games of Northern White City August 22, 2021

International track and field meeting ”Games of Northern White City” will be arranged in Oulu on Sunday, August 22, 2021. The local athletic club Oulun Pyrintö has a long history of 60 years to host international meetings at the renowned Raatti stadium in the center of the town.

Starting at 14 on Sunday August 22, the main events will be 100 meter dash, pole vault and hammer throw for men, and 100 meter hurdles, pole vault and hammer throw for women. Podium prizes will be available for the best athletes. The meeting hotel Radisson Blue is located within walking distance from the stadium and pickups from the airport will be arranged.

The meeting site Raatti stadium has a fast 8-lane Mondo track, and options to use tailwinds in short track events and jumps. The Finnish national championships in 2016 attracted 25000 spectators during 4-day event.

All international athletes are warmly welcome to the Northern White City Oulu!

Kilpailutiedot-Competition Info

Events:

Men: 100m, 1500m, 110m hurdles, pole vault, hammer throw, javelin throw

Women: 100m, 400m, 3000m, 100m hurdles, pole vault, long jump, hammer throw

Valkean kaupungin kisojen alustava aikataulu / ”Games of Northern White City” preliminary timetable here.

Contacts:

Athletes liaison Antti Haapalahti, anttihaapalahti@outlook.com, +358 50 5909 689

Inquiries Heikki Aura, yleisurheilu@oulunpyrinto.fi, +358 44 781 2809

Address Raatti stadium, Raatintie 2, 90100 Oulu, Finland

Seuratoiminta

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan.

Meillä ei ole pakko tyytyä katselijan rooliin, vaan ikään, sukupuoleen tai tasoon katsomatta meiltä löytyy mahdollisuuksia urheiluharrastamiseen. Meille voi tulla myös vapaaehtoistyöhön – siinä, jos missä pääsee kokemaan urheilun huippuhetket läheltä. Tule mukaan, tule!

Kisanälkä

Kisapäivä kuluu leppoisasti Raatissa, ja nälkäkiukun estävät herkulliset tarjoilut. Tarjolla on niin perinteisiä kisaherkkuja kuin myös vegaanisia vaihtoehtoja. Oulun Pyrinnön Mokkapalakioski makeahampaalle ja isompaan nälkään maistuu kisamakkarat.

Lähialueelta löytyy myös kivoja ravintoloita.

Ponnarit

Lapsille voi päivä tuntua pitkältä, jos se pitää viettää katsomossa käsien heiluttamiseen tyytyen. Monissa tapahtumissa on lapsiparkki, meillä on Ponnarit! Toiminnallinen, liikkumiseen kannustava Ponnarit -piste tarjoaa lapsille ja koko perheelle liikunnan riemuja.

Lähiympäristöstä löytyy kivoja reittejä myös aikuisten omille juoksuretkille, jos ei malta koko päivää katsomossa istua.

Liput

Liput tapahtumaan kannattaa hankkia ennakkoon verkkokaupastamme

Tapahtuman tuotot käytetään seuratoimintaamme. Emme tavoittele taloudellista voittoa, vaan edistämme kaiken ikäisten mahdollisuuksia urheilun harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Missä?

Kilpailujen areenana toimii legendaarinen

Raatin Stadion, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Raatintie 2, 90100 Oulu

Oulun Pyrinnön #Supersyksy 2021

Meillä saa eläytyä, kannustaa, heilua ja kokea tunteita katsomoissa tulevana syksynä kolmessa upeassa kisatapahtumassa.

Olet tervetullut kisakatsomoihin, olitpa kokenut penkkiurheilija tai vasta urheiluelämyksistä kiinnostunut. Tänä syksynä ei tarvitse tyytyä olympiakisojen seuraamiseen televisiosta, vaan Oulussa pääsee paikan päälle kokemaan kisahengen aitona ja väkevänä muun kisayleisön kanssa.

Tule paikan päälle kisakatsomoon kokemaan suuria tunteita ja yhteisöllisyyttä!Valkean kaupungin kisat
22.8.2021
Raatin stadion

SM-viestit
11.–12.9.2021
Raatin stadion

Telinevoimistelun SM-kisat
17. –19.9.2021
Ouluhalli