Skip to main content

SM-viestit 11.–12.9.2021

Edellisen kerran SM-viestihuumaa koettiin Oulussa 29 vuotta sitten, joten nyt kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan jopa 500 joukkueen mittelöintiä. Tapahtuma päättää yleisurheilukauden, joten luvassa on taatusti kaikkensa peliin pistäviä urheilijoita!

Kuka onnistuu

SM-viesteissä kisaluokkia on 15-vuotiaista aikuisiin, naisille ja miehille, matkoja 100 metristä 3000 metriin. Suurin osa kilpailuista juostaan, mutta onpa mukana muutama kävellen kisattava viestikin.

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja.

Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan. Välinemyyntipisteestä voit tehdä hankintoja omiin urheiluharrastuksiisi.

Ohjelmassa on myös lajinäytöksiä ja alueella voit tutustua lajiesittelyihimme.

Koe kisahurmos

Nyt tarvitaan kannustajia katsomoihin, sillä Yle televisioi tapahtuman. Tule mukaan näyttämään, millainen fiilis Oulussa saadaan katsomoon. Koe kisahurmos paikan päällä – kyllä se aina kotisohvan voittaa!

Tässäkin tapahtumassa loistavat kuuluttajamme varmistavat kisatunnelman ja selostavat kisatapahtumia. Kisatapahtumia voit seurata myös sometiliemme välityksellä – somelähettiläämme tekevät koko ajan tapatumista sisältöä someen. Myös kisaväki voi osallistua somejulkaisuiden tekemiseen ja huippuhetkien jakamiseen. Hashtagillä #smviestit jaat omat kokemuksesi kisatapahtumasta.

Kilpailutiedot

SM-viestien alustavan aikataulun löydät täältä.

Kilpailutiedot puolestaan löytyvät täältä

Kilpailun säännöt:

Kilpailussa noudatetaan WA:n kansainvälisiä yleisurheilun kilpailusääntöjä ja SUL:n mestaruuskilpailusääntöjä. Mestaruuskilpailusäännöt sisältävät lukuisia tarkentavia sääntökohtia, joihin joukkueiden on tärkeää tutustua.

Tapahtumatiedot

Tapahtuma alueen kartat

Seurojen omat teltat ja katokset

Majoitus ja ruokailut

Kilpailuiden majoitus pääyhteistyökumppani on Radisson Blue Hotel, jossa myös kisaruokailut. Oulujoen rannalla, tämän luonnosta ja teknologiasta tunnetun kaupungin sydämessä sijaitseva Radisson Blu Hotel, Oulu tarjoaa tuulahduksen kansainvälisyyttä liike- ja vapaa-ajan matkailijoille. Tämä tyylikkäästi uudistettu hotelli on yhdistelmä ainutlaatuista 70-luvun suunnittelua ja moderneja yksityiskohtia, mikä tekee siitä ylellisen kohteen sekä matkailijoille että paikallisille. Tervetuloa meille!

Katso majoitustarjoukset: Radisson Blue Hotel täältä.

Majoitustarjoukset myös: Break Sokos Hotel Eden Original täältä.

Sokos Hotel Arina täältä.

Tutustu Oulun Pyrinnön seuratoimintaan

Ohjelmassa on myös lajinäytöksiä ja alueella voit tutustua lajiesittelyihimme.

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan. Välinemyyntipisteestä voit tehdä hankintoja omiin urheiluharrastuksiisi.

Meillä ei ole pakko tyytyä katselijan rooliin, vaan ikään, sukupuoleen tai tasoon katsomatta meiltä löytyy mahdollisuuksia urheiluharrastamiseen. Meille voi tulla myös vapaaehtoistyöhön – siinä, jos missä pääsee kokemaan urheilun huippuhetket läheltä. Tule mukaan, tule!

Kisanälkä

Molemmat kisapäivät kuluvat leppoisasti Raatissa, ja viihtymisen varmistavat ja nälkäkiukun estävät herkulliset tarjoilut. Kisaväkeä palvelevat Oulun Pyrinnön Mokkapalakioski ja kahvio ja isompaan nälkään maistuu päivän keitto sekä kisamakkarat.

Lähialueelta löytyy kivoja ravintoloita.

Ponnarit

Lapsille voi päivä tuntua pitkältä, jos se pitää viettää katsomossa käsien heiluttamiseen tyytyen. Monissa tapahtumissa on lapsiparkki, meillä on Ponnarit! Toiminnallinen, liikkumiseen kannustava Ponnarit -piste tarjoaa lapsille ja koko perheelle liikunnan riemuja.

Lähiympäristöstä löytyy kivoja reittejä myös aikuisten omille juoksuretkille, jos ei malta koko päivää katsomossa istua.

Liput

Ennakkolipunmyynti alkaa 5.8.2021

Tapahtuman tuotot käytetään seuratoimintaamme. Emme tavoittele taloudellista voittoa, vaan edistämme kaiken ikäisten mahdollisuuksia urheilun harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Missä?

Kilpailujen areenana toimii legendaarinen

Raatin Stadion, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Raatintie 2, 90100 Oulu

Yhteystiedot

Heikki Aura, yleisurheilu@oulunpyrinto.fi, p. 044 7812 809

Kilpailunjohtaja: Miia Marjanen, p. 050 3169701

Myynti: Petri Heikkinen, myynti@oulunpyrinto.fi, p. 040 567 2203

Oulun Pyrinnön #Supersyksy 2021

Meillä saa eläytyä, kannustaa, heilua ja kokea tunteita katsomoissa tulevana syksynä kolmessa upeassa kisatapahtumassa.

Olet tervetullut kisakatsomoihin, olitpa kokenut penkkiurheilija tai vasta urheiluelämyksistä kiinnostunut. Tänä syksynä ei tarvitse tyytyä olympiakisojen seuraamiseen televisiosta, vaan Oulussa pääsee paikan päälle kokemaan kisahengen aitona ja väkevänä muun kisayleisön kanssa.

Tule paikan päälle kisakatsomoon kokemaan suuria tunteita ja yhteisöllisyyttä!

Valkean kaupungin kisat
22.8.2021
Raatin stadion

SM-viestit
11.–12.9.2021
Raatin stadion

Telinevoimistelun SM-kisat
17. –19.9.2021
Ouluhalli