Skip to main content

KOKO PERHEEN SEURAKISAT

Seurakisat on yleisurheiluseurojen paikallistason kilpailumuoto, jossa koko perhe innostuu yleisurheilusta. Se on kisa, jossa kilpailemista voi harjoitella ja kokeilla turvallisesti. Monelle seurakisa on ensimmäinen kisakokemus. Seurakisassa harjoitellaan kilpailemista ja lajisääntöjä ja halutessaan saa mitatun tuloksen. Seurakisassa kaikki palkitaan.


KOE URHEILUN HURMOS

Se tunne, kun jännität urheilijoiden puolesta. Se tunne, kun et malta istua paikallasi vaan on pakko heiluttaa käsiä, huutaa ja kannustaa, ja jopa hyppiä. Se tunne, kun jännitys purkautuu helpotukseksi. Se tunne, kun kyynelet kihelmöivät kuumina silmissäsi etkä haluaisi kaikkien näkevän liikutustasi upean urheilusuorituksen takia. Se on, kun saa kokea voitonriemua, ihan luvan kanssa.


PERIAATTEET

Lapsia rohkaistaan monipuoliseen harrastamiseen ja tasapuolisesti kaikkiin yleisurheilulajeihin.
Perhekeskeisyyttä korostetaan ottamalla vanhemmat mukaan aktiivisiksi toimijoiksi.
Kaikki lapset ovat yhtä tärkeitä – kannustetaan kaikkia oppimaan omassa tahdissa.
Palkitaan ahkeruudesta, hyvästä kehityksestä, toisten huomioimisesta ja kovasta yrityksestä.
Kisat ja harjoitukset tehdään lapsille – jämäkästi ohjaten ja samalla liikunnan ilo huomioiden.
Seurakisoissa noudatetaan alle 13 -vuotiaiden lasten kilpailusääntöjä.

TULE MUKAAN

Tästä löydät tulevat seurakisatapahtumat. Oulun Pyrinnön jäsenille seurakisat ovat maksuttomat. Seuran jäsenmaksu on 25€ vuosi. Ilmoittautuessasi myClub tapahtuman kautta liityt samalla seuran jäseneksi, mikäli et vielä ole. Muut kuin seuran jäsenet ilmoittautumiset yleisurheilu@oulunpyrinto.fi ja osallistumismaksu 15€ maksetaan kilpailukansliaan.

TUTUSTU LAJEIHIMME

Painonnosto

Voimistelu

Yleisurheilu