Skip to main content

Kilpailut ja tapahtumat

Meillä saa eläytyä, kannustaa, heilua ja kokea tunteita katsomoissa tulevana syksynä kolmessa upeassa kisatapahtumassa.

Olet tervetullut kisakatsomoihin, olitpa kokenut penkkiurheilija tai vasta urheiluelämyksistä kiinnostunut. Tänä syksynä ei tarvitse tyytyä olympiakisojen seuraamiseen televisiosta, vaan Oulussa pääsee paikan päälle kokemaan kisahengen aitona ja väkevänä muun kisayleisön kanssa.

Tule paikan päälle kisakatsomoon kokemaan suuria tunteita ja yhteisöllisyyttä!Valkean kaupungin kisat 22.8.2021

Valkean kaupungin kisat eli tuttavallisesti VKK kokoaa maan parhaita urheilijoita kisaamaan Raatin stadionille. Sen nopeana tunnettu juoksurata eli mondo saattaa kirvoittaa urheilijat kauden huipputuloksiin. Tule katsomaan!

SM-viestit 11.–12.9.2021

Edellisen kerran SM-viestihuumaa koettiin Oulussa 29 vuotta sitten, joten nyt kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan jopa 500 joukkueen mittelöintiä. Tapahtuma päättää yleisurheilukauden, joten luvassa on taatusti kaikkensa peliin pistäviä urheilijoita!

Telinevoimistelun SM-kisat 17. –19.9.2021

Juuri uudistunut, upea Ouluhalli tarjoaa huikeat puitteet historialliselle kisatapahtumalle. Tule ja koe kisahurmos paikan päällä!

Valkean kaupungin kisat
22.8.2021
Raatin stadion

SM-viestit
11.–12.9.2021
Raatin stadion

Telinevoimistelun SM-kisat
17. –19.9.2021
Ouluhalli

Tapahtumaturvallisuus

Teemme kaikkemme toteuttaaksemme turvallisia tapahtumia. Suhtaudumme niin yleisön, urheilijoiden kuin järjestäjienkin hyvinvointiin äärimmäisen vakavasti. Olemme sitoutuneet toteuttamaan tapahtumaturvallisuutta kattavasti ja huolellisesti voimassa olevan lainsäädännön ja viranomaismääräysten mukaisesti.