Vapaaehtoistoiminta

Urheilun Ystävä: Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Mukaan vapaaehtoiseksi ovat tervetulleita kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Meillä voi toimia vapaaehtoisena valmentajana, apuohjaajana tai seuratoimijana monenlaisissa tehtävissä. 

Vapaaehtoistoiminta toimitsijana painottuu kisatapahtumien ympärille matalankynnyksen seurakisoista aina kansallisen tason kilpailuihin. Vapaaehtoisilla toimitsijoilla on tärkeä rooli urheilutapahtumien onnistumisessa.  

Osaan tehtävistä vaaditaan koulutus tai kortti esim. järjestyksenvalonta, mutta paljon on tehtäviä joissa pärjää palveluhenkisyydellä, joustavuudella ja halulla oppia uutta.  

Tule osaksi Oulun Pyrinnön yhteisöä tekemään vapaaehtoistyötä jolla on tarkoitusta.  

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja 

Hanna Uusitalo

p. 040 7285494

hanna.uusitalo@oulunpyrinto.fi

Yleisurheilun SM-viestit 2021: vapaaehtoishaku

Oulun Pyrinnöllä on kunnia järjestää ensi syksynä yksi Suomen suurimmista vuotuisista yleisurheilutapahtumista: SM-viestit. Kisoihin odotetaan yli 500 joukkuetta junioreista maamme huippu-urheilijoihin saakka. Kisat järjestetään viikonloppuna 11.-12.9 ja YLE on paikalla televisioimassa koko viikonlopun ajan. Jotta saamme kisat onnistuneesti järjestettyä, tarvitsemme apuasi – tule mukaan talkoisiin! Tarvitsemme yhteensä liki 400 tekijää lipunmyynnistä kisakansliaan ja vaihtojen valvontaan. Ilmoita alustava kiinnostuksesi TÄSTÄ.

Tehdään yhdessä huiput kisat!

Järjestelyorganisaation puolesta

Miia Marjanen

kilpailun johtaja