noname SEURAKAUPPA

‍Oulun Pyrinnön seura-asut toimittaa noname. Tilauksia on mahdollista tehdä Noname Clubshop -palvelun kautta neljä kertaa vuodessa: tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa. Tarkemmat ajat ilmoitetaan seuran jäsenkirjeessä. Malli- ja sovituskappaleita löytyy seuran toimistolta.

Seura-asukuvasto: Oulun Pyrintö catalogue 19

Ohjeet tilaukseen

Oulun Pyrintö seura-asujen tilaaminen tapahtuu noname clubshop palvelulla. 

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt.  Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimii.  
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran salasanan. Salasana toimitetaan jäsenkirjeessä, jossa kerrotaan tilausikkunan avautumisesta.
3. Kirjautumisen jälkeen tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Ylhäällä vasemmalla puolella, kun klikkaa ”kaikki tuotteet/tuotteet” niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Klikkaa siitä niin pääset seuran clubshoppiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Uudessa Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina n. 2kk päästä tilausikkunan sulkeutumisesta. noname Brand storelta tuotteet pussitetaan ja lähetetään erikseen jokaiselle tilaajalle

Lisätiedot: 

Toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo p. 040 7285494 hanna.uusitalo@oulunpyrinto.fi

tai noname yhteistyökumppanilta: kari.arponen@nonamesport.com

Käytettyjä seura-asuja voi kysellä Pyrinnön omassa Facebook kirppis ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/2393136307390251/