Seurakauppa

Noname seurakauppa avoinna!

‍Oulun Pyrinnön seurakauppa on nyt avoinna 17.9.2019 saakka!

Oulun Pyrintö on ottanut käyttöön toimintojen yksinkertaistamiseksi uudistetun Noname Clubshop -palvelun seura-asujen tilaamiseen.

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/ 

  1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.
  2. Kun olet luonut oman tilin, voit kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnus, oma salasana ja sitten seuran koodi. Seuran koodin saa Riikalta. 
  3. Sitten kun olet kirjautunut, niin etusivulle tulee ”My account”, mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
  4. Ylhäällä vasemmalla puolella, kun klikkaa ”kaikki tuotteet/tuotteet” niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Klikkaa siitä, niin pääset seuran clubshoppiin. Siinä valitaan tuotteet, koot ja määrät ja edetään sen jälkeen pikkuhiljaa maksuun.
  5. Kun olet päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi”) niin voit valita eri maksutapoja (Klarna, verkkomaksu tai korttimaksu)
  6. Kun olet maksanut, niin saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Uudessa Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voit valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin saat maksuaikaa tilauksellesi
  7. Seuran tuotteet ovat n. marraskuun puolivälissä valmiina noname Brand storelle, jossa tuotteet pussitetaan ja lähetetään erikseen jokaiselle tilaajalle

HOX!! SEURAKAUPPA SULKEUTUU 17.9 klo 24:00!

Toimistolta löytyy seuraavat sovitusasut:
– Running Jacket Unisex 130cm, 150cm, XXS-XXL
– Running Jacket Womens XXS-L
– T-shirt Unisex 130cm – XXL
– Retro Hoodie 130cm, 150cm, XXS, XS, S, L, XL
– LETO trikoot lyhyet Womens XXS-L
– KOIO pitkät trikoot Unisex 130cm, 150cm, XXS-L
– muita sovitusasuja on satunnaisesti

Asuja voi käydä kokeilemassa toimistolla seuraavina ajankohtina:
to 5.9. klo 12-16
ma 9.9 klo 14-19
ke 11.9 klo 14-17
to 12.9 klo 12-16
ti 17.9 klo 12-16 

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa toiminnanjohtaja Riikka Ylitaloon (riikka.ylitalo@oulunpyrinto.fi) tai yhteistyökumppanin puolelta Kari Arposeen (kari.arponen@nonamesport.com)