Seura

Oulun Pyrintö on v 1904 perustettu kilpaurheiluseura, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä aloittelevasta liikkujasta huippu-urheilijaksi. Toiminnallaan seura luo olosuhteita laadukkaaseen ja monipuoliseen urheiluun. Seuran lajit ovat: voimistelu, yleisurheilu, painonnosto ja paini. Perinteikkäät, upeat, uudistuvat lajit, joiden parissa liikkuu n 1400 henkilöä, joista suurin osa lapsia ja nuoria. Isoimmat lajit telinevoimistelu ja yleisurheilu ja pienempinä, mutta sitkeinä ja toimintaansa kasvattavina paini ja painonnosto. Seura toimii kaikilla urheilun tasoilla huippu-urheilu, kilpaurheilu, nuorisourheilu ja harrasteliikunta.

Oulun Pyrinnön arvot: Yhteisöllisyys, rehellisyys, tavoitteellisuus, asiantuntijuus, kasvu ja kehitys, tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus. Kehity hyvässä seurassa! Sitoudumme noudattamaan antidoping säännöstöjä ja Reilun pelin periaatteita. Oulun Pyrinnölle on tärkeää tehdä ympäristövastuullista seuratoimintaa, pitää huolta ihmisistä ja ympäristöstä.

Oulun Pyrinnön yhteistyökumppaneille tarjoamme aitoa mahdollisuutta saada viesti perille urheilijan ja seuran takana olevaan yhteisöön. Tulla osaksi sitä ja olla ylpeä kumppanuudesta. Teemme arvopohjaista urheilumarkkinointia, jonka tavoitteena on molemmin puolinen tyytyväisyys ja ilo tehdä hyvää.