Oulun Pyrinnön Stara tapahtuma

3.10.2018

Oulun Pyrinnön STARA-TAPAHTUMA 20.10.2018  Linnanmaan Liikuntahalli, Virkakatu 1

Aikataulu

10.30 kilpavoimistelijoiden lämmittely
11.00 kilpavoimistelijoiden Stara-tapahtuma alkaa ( permanto, paavo-puomi,rekki,hyppy)

Oulun Pyrinnön jäsenten näytöstapahtuma

13.30 Harrastevoimistelijoiden lämmittely alkaa
14.00 Harrastevoimistelijoiden näytöstapahtuma alkaa ( permanto, hyppy, paavo-puomi) 
17.00 Tapahtuman arvioitu päättymisaika

Mikä on Stara-tapahtuma?

Jännitystä ja yhteistä tsemppausta ennen kuin kuuluttaja toivottaa tervetulleeksi lavalle. Raikuvat aplodit ja ihka oikea mitali hienosta esityksestä. Voimistelevalle lapselle esiintyminen on kokonaisvaltainen elämys, kipinä, josta parhaimmillaan syttyy elämän mittainen rakkaus lajiin.
Stara-tapahtumat ovat voimistelutapahtumia noin 7–12-vuotiaille voimistelijanaluille.

Tapahtuma on harrastevoimistelijoiden tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Stara-tapahtumissa voi esittää voimisteluohjelman, liikesarjan tai tanssiesityksen joko yksin tai yhdessä. Esitys voi olla itse luotu tai esimerkiksi Voimisteluliiton valmisohjelma. Voimistelun Stara-tapahtumissa esiintyjät saavat suorituksestaan palautteen sekä mitalin.

Harrastevoimistelijoiden Näytöstapahtuma on epävirallinen stara-tapahtuma jolloin osallistujien ei tarvitse hankkia lisenssiä. Kilpavoimistelijoilla tulee olla voimassaoleva lisenssi.

Osallistumismaksu 12 euroa kaikille voimistelijoille. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Ilman lääkärintodistusta perutuista osallistumisista peritään normaali osallistumismaksu. Harrastevoimistelijoiden Stara-Tapahtumaan voivat osallistua vain seuran jäsenet. Harrastevoimistelijoiden.

Tapahtumaan otetaan 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen tapahtuu seuramapin kautta samoilla tunnuksilla kuin millä ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on tehty. 
Ilmoittautuminen päättyy 14.10.

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. Muutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille seuramapin kautta.

Paikan päällä kahvio sekä seuratuotemyyntiä. 
Voimistelijoiden on mahdollista tuoda omia myytäviä tuotteita jumppakirppikselle. Tuotteisiin hinta, myyjän nimi ja puhelinnumero.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan
Harrastevoimistelijoiden näyttötapahtuma

 

Luvassa mukava tapahtuma jossa voimistelijat pääsevät esittelemään taitojaan perheille. yleisöllä vapapääsy.

Tervetuloa Tapahtumaan!