SYKSYN VOIMISTELURYHMIEN VAPAAT PAIKAT

5.8.2018

Alla voimistelun syksyn ryhmien vapaat paikat. Osassa ryhmistä vain muutamia vapaita paikkoja. Harjoituskauden pituutta on nyt kasvatettu 17 harjoitus kertaan.

Ilmoittautumiset tapahtuu alla olevista linkeistä. Tee tunnukset sen henkilön tiedoilla kuka ryhmään on menossa.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat sähköpostiisi vahvistuksen tunnusten luomisesta, ilmoittautumisesta sekä laskun. Säilytä tunnukset huolella. Osassa alla olevista ryhmistä on vain muutamia paikkoja jäljellä. Ilmoittautuminen ei onnistu mikäli ryhmä on jo täynnä.

Teethän jokaiselle omat tunnukset.

 

Ryhmien tiedoissa olevat harjoituspäivät ovat suuntaa antavia. Muutoksi voi tulla kalenterissa oleviin harjoituskertoihin. Valmentajat tiedottavat muutoksista yleensä sähköpostilla.

 

Kauden harjoitus kertoja on lisätty 17:sta harjoitus kertaan.  Maksetusta kausimaksusta tulee esittää valmentajalle/ohjaajalle kuitti viimeistään toisella kerralla.

Harjoitusten peruuttamisia pyritään välttämään. Peruutetut harjoitukset korvataan. Peruuntuneet kerrat voidaan korvata kokonaan erillisellä kerralla esim. kauden lopussa, yhdistämällä kaksi harjoitusta pitemmäksi harjoitukseksi. Tarkemmat tiedot saat oman ryhmäsi vetäjältä kaudenaikana.

Jokaisella voimistelija on hyvä olla vakuutus. HUOM! Kausimaksu ei sisällä vakuutusta.

Rekisterissä olevia tietoja ei jaeta. Rekisteriin pääsy on vain muutamilla seurantyöntekijöillä jotka käsittelevät ryhmien kokoonpanoja ja laskutuksia.

 

Perheakro

Perheakro tarkoitettu 2-3 vuotiaille ja jumpalla ollaan yhdessä aikuisen kanssa

Tunneilla harjoitellaan mm. motorisia taitoja, välineiden käsittelytaitoja( kuten pallo, naru, maila) liikkuvuutta sekä akrobaattisia liikkeitä kuten kuperkeikkaa, kärrynpyörää, käsilläseisontaa jne. Tunnit sisältävät myös pari akrobatiaa yhdessä aikuisen kanssa.

 

Jumpalle tarvitset joustavat liikuntavaatteet esim. shortsit/trikoot ja t-paita, juomapullon ja paljon iloista mieltä.

Perheakro maanantai Kaakkurin koulun peilisali klo 17.15-18 

https://www.seuramappi.fi/oulunpyrinto/ilmoittaudu.php?grp=917&iframe=1

 

 

Ninjajumpat 2013-2014 syntyneille pojille

Ninjajumpalla suoritetaan kauden aikana Voimisteluliiton Staramerkki. Staramerkki pitää sisällään mm. helppoja voimistelun perusliikkeitä. Liikkeet tullaan suorittamaan normaalien harjoitusten sisällä. Voimistelija saa kauden päättyessä itselleen stara-passin mistä suoritukset  näkyvät.

Syksy18  NInjajumppa Metsokankaan koulu lisärakennus tiistai klo17.15-18

https://www.seuramappi.fi/oulunpyrinto/ilmoittaudu.php?tapahtuma_id=19222&iframe=1

 

Alla olevissa ryhmissä harjoitellaan eri telineillä eri tasoisia liikkeitä. Telinevoimistelussa harjoitellaan myös voimaa ja perusvoimistelua  jotka ovat tärkeä osa voimistelua.

Syksy18 telinevoimistelu pojat 2004-2006 syntyneille Linnanmaan liikuntahalli klo 18.45-19.45 maanantai (8paikkaa)

https://www.seuramappi.fi/oulunpyrinto/ilmoittaudu.php?grp=947&iframe=1