Kunniakierros 2017 kutsu

 

Oulun Pyrintö mukana Kunniakierros kampanjassa!

 

Haastamme nyt kaikki mukaan tukemaan Oulun Pyrinnön junnuja ja tekemään hyvää!

 

Kunniakierrostapahtuma järjestetään Oulun Raatissa tiistaina 23.5.2017, klo 18.00 - 19.00. Kaikki ovat tervetulleita mukaan kunniakierrostapahtumaan. Tapahtumassa liikutaan hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta tunnin ajan kiertäen juoksurataa ja kunnioittaen kaikkia Oulun Pyrinnön Kunniakierros tukijoita!

 

Tule sinäkin mukaan Oulun Pyrinnön kunniakierroksen tapahtumaan ja keräykseen, ja kerää liitteenä oleva keräyslista täyteen. Tällä tavalla tuet Oulun Pyrinnön lasten ja nuorten urheilutoimintaa.

 

Tukija maksaa sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun (minimi 15 euroa). Keräyksen aikana sinun kerääjänä ei tarvitse ottaa tukijalta vastaan rahaa vaan tukijalle tulee myöhemmin lasku sopimastansa summasta. Joten sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin, että saat listan täyteen tukijoita, helppoa eikö vain.

 

Oulun Pyrintö on asettanut keräyksensä

tavoitteekseen 15 000€, jolloin keräyksen tuotosta seuralle tulee peräti 70 %. Meitä on seurassa yli 3000 jäsentä jos esim. 120 jäsentä kerää keräyslistan täyteen niin olemme saavuttaneet tavoitteemme. Näytetään, että meidän seurasta löytyy yhteistyökykyä tällaiseen! Mikäli haluat kerätä useamman listan täyteen, niin keräyslistoja löytyy lisää Oulun Pyrinnön konttorilta tai valmentajilta.

 

Mikäli et itse pääse mukaan tapahtumaan mutta olet kerännyt keräyslistaan täyteen, niin voit toimittaa listan Oulun Pyrinnön konttorille.

 

Raatissa on kunniakierroksen aikaan myös muuta tapahtumaa. Tarkempaa tietoa tulee Oulun Pyrinnön kotisivuille lähempänä tapahtumaa.

 

Kiitos tuestanne!

 

Oulun Pyrintö

 

Mats Granö

Jaoston Puheenjohtaja

 

Toimi näin:

Hae keräyslistat, joihin keräät tukijoiden yhteystiedot. 

Voit sopia tukijan kanssa kiinteän kertamaksun minimi 15 €, tai kierrosmaksun jokaista tunnin aikana edettyä kierrosta kohti.

Tukimaksut laskutetaan tukijoilta myöhemmin.

Voit kerätä tukijoita myös jonkun toisen nimissä.

 

Keräyslistat ja lisätiedot: Oulun Pyrinnön toimistolta

Kentälle voi tulla myös ilman listoja.

 

Tukijalomake: Voit täyttää tukijatiedot myös alla olevaan lomakkeeseen. 

 

Oulun Pyrinnön järjestämissä kilpailuissa ja tapahtumissa otetaan valokuvia, joita julkaistaan seuran nettisivuilla, facebookissa ja instagramissa.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.