Lisätietoja:
Teija Hiltunen
Voimisteluvastaava
voimistelu@oulunpyrinto.fi
p. 044-7812800

Toimisto avoinna keskiviikkoisin klo 13-16 tai sopimuksen mukaan arkipäivisin.

Teen voimisteluvastaavan tehtäviä osa-aikaisena. Pääasiassa vastaan harrastepuolen toiminnasta sekä kilpapuolen laskutuksista. Voit olla yhteydessä muissakin asioissa. Varsinaisia toimisto aikoja minulla ei ole, mutta pyrin vastaamaan soittopyyntöihin ja sähköposteihin mahdollisimman pian. Paras aika tavoitella minua puhelimitse on maanantaisin klo 10-13.

Oulun Pyrinnön voimistelujaoston toiminnan vahvan tukijalan muodostaa naisten ja miesten telinevoimistelu. Telinevoimistelu on monipuolinen laji, joka vaatii voimistelijalta erityisesti voimaa ja liikkuvuutta. Laji luo hyvän pohjan ja perusvalmiudet mihin tahansa harrastukseen.

Telinevoimistelussa aloittajien, harrastajien ja kilpailijoiden muodostamia ryhmiä on tällä hetkellä yhteensä 60, joissa jokaisessa on mukana noin 10-14 voimistelijaa. Telinevoimisteluun liittyen voimistelujaosto tarjoaa myös temppujumppa-, Team Gym - ja aikuisvoimisteluryhmien toimintaa.

Pääsääntöisesti uudet ryhmät aloittavat toimintansa syksyllä. Ilmoittautumistapahtumasta tiedotetaan seuran nettisivuilla. Uudet voimistelijat aloittavat harrasteryhmissä, jotka harjoittelevat kerran viikossa. Alussa ryhmät muodostetaan ikäperusteisesti. Vuoden harjoittelun jälkeen voimisteluryhmät pyritään muodostamaan tasoperusteisesti.