OULUN PYRINTÖ VOIMISTELUJAOSTO

Lisätietoja:
Teija Hiltunen
Voimisteluvastaava
voimistelu@oulunpyrinto.fi
p. 044-7812800

Toimisto avoinna sopimuksen mukaan

Voimisteluvastaava vastaa pääasiassa harrastevoimistelusta sekä kilpapuolen laskutuksista. Teijaan voi olla yhteydessä muissakin voimisteluun liittyvissä asioissa. Parhaiten Teijan tavoittaa s-postilla.

 

Oulun Pyrinnön voimistelujaoston toiminnan vahvan tukijalan muodostaa naisten ja miesten telinevoimistelu. Telinevoimistelu on monipuolinen laji, joka vaatii voimistelijalta erityisesti voimaa ja liikkuvuutta. Laji luo hyvän pohjan ja perusvalmiudet mihin tahansa harrastukseen.

Telinevoimistelussa aloittajien, harrastajien ja kilpailijoiden muodostamia ryhmiä on tällä hetkellä yhteensä 60, joissa jokaisessa on mukana noin 10-14 voimistelijaa. Telinevoimisteluun liittyen voimistelujaosto tarjoaa myös temppujumppa-, Team Gym - ja aikuisvoimisteluryhmien toimintaa.

Pääsääntöisesti uudet ryhmät aloittavat toimintansa syksyllä. Ilmoittautumistapahtumasta tiedotetaan seuran nettisivuilla. Uudet voimistelijat aloittavat harrasteryhmissä, jotka harjoittelevat kerran viikossa. Alussa ryhmät muodostetaan ikäperusteisesti.