OULUJUMPPA-OHJAAJAT  

Katja Erkkilä
Olen tanssia rakastava ohjelmistosuunnittelija. Tanssitaustani ansiosta musiikki virtaa suonissani, jonka sykkeessä tehokkaat ja hauskat tunnit saavat hymyn huulille. Tervetuloa nauttimaan!

Lotta Haapaniemi
Olen Duracell-pattereilla varustettu urheilijamimmi, jolta ei intoa tai asennetta puutu. Älä anna ulkomuodon hämätä, jääkiekkoa ja voimalajeja harjottanut kroppa taipuu myös Zumban pyörteisiin. Estot pois: jos osaat kävellä, osaat tanssia! Nähdään tunnilla! (tuuraaja)

Riikka Inget
Oulun Pyrinnön ryhmäliikuntavastaava (HuK). Riikka on liikunnanalan monitoiminainen, jolta sujuu tunnit vauhdikkaasta bodybicista kehoa huoltavaan syvävenyttelyyn. Menevät askelsarjat, monipuoliset lihaskuntoliikkeet sekä mukaansatempaava ohjaus = teho- ja tyytyväisyystakuu!
Katja Karppinen
Olen iloinen ja energinen kuntoutuksen ohjaaja. Tule jumppamaan mieli virkeäksi ja hiki pintaan.
Tiitta Kartiovaara
Olen liikuntaa rakastava, iloinen ja eneginen liikunnanohjaaja/hieroja/opettaja. Ohjaan paljon erilaisia tunteja tansseista lihaskuntotunteihin ja pilateksesta pyöräilyyn. Olen kokenut ja jakanut liikuntaelämyksiä yli 15 vuoden ajan erilaisissa jumpparyhmissä, erityisopettajana, kouluttajana, kuntotestaajana, seikkailukasvattajana jne. Olen monipuolisen harjoittelun sekä liikunnan ilon puolestapuhuja, mielekäs liikkuminen on aina sallivaa ja omaa kehoa kuuntelevaa. Tule ja haasta kehosi tunneillani!
Tarja Kivelä
Olen liikuntaa rakastava biofysiikan opiskelija, jonka tunneilla laitetaan kalorit palamaan ja kroppa kiinteytymään!

Minna "Minde" Lukkari
Olen sosiaalialan ammattilainen päivätöikseni, joka on jo pikku tyttönä hurahtanut tanssiin sen eri muodoissa. Tunteja olen ohjannut enemmän tai vähemmän säännöllisesti jo vuodesta ..(SENSUROITU...) Klassisen baletin sysäämänä on tullut koluttua laji jos kolmaskin, mutta kyllä ne hauskat bailutunnit ovat se Mun Juttuni näin kypsällä äiti-iällä; aika sama mitä levylautasella rytisee. Minulle on ihan tärkeintä se, että jokainen uskaltaa antautua musiikin ja liikkeen vietäväksi juuri siten kuin itselle tuntuu parhaaksi. Oikeaa tai väärää ei ole, sillä Naiseus Rules! Jätä huolet ja murheet nurkkaan ja tule mukaan hauskoille bailutunneilleni!


Heidi Paasio
Olen hammaslääketieteen opiskelija, jolle liikunta on elämäntapa. Harrastan kaikenlaisia ryhmäliikuntatunteja mitä vain boxin ja zumban
välille mahtuu. Ohjaan tehokasta perusjumppaa, jossa poltetaan
kaloreita liikunnan iloa unohtamatta!

Topi Tiainen
Kasvatustieteen maisteri, lehtori. Olen kiinnostunut kaikenlaisesta liikkumisesta, nykyisin olen täysin hurahtanut erityisesti crossfitiin ja kahvakuulaan. Syksyllä ohjaan kahvakuulaa torstaisin (tunnit pidetään Oulun urheilutalolla).

 

 

Mia Tornberg
Olen musiikkia, tanssia, hassuttelua ja kaikenlaista hulluttelua 
rakastava fysioterapiaopiskelija, jonka tunnit eivät jätä ketään 
kylmäksi. Tehokas treeni ei tarkoita otsa kurtussa jumppaamista, vaan päinvastoin, naururypyt saavat ehdottomasti näkyä! :)
Siispä, tanssimonot jalkaan ja mukaan!

Mareike Vogt
Olen energinen tehokasta jumppaa, tanssimista ja onnenhormoneja rakastava saksalainen (puhun sujuvaa suomea). Tule tunneilleni jumppaamaan yhdessä kaamosta vastaan ja samalla säilyttämään hikinen kesäfiilis läpi talven!