OULUJUMPPA-OHJAAJAT  

Katja Erkkilä
Olen tanssia rakastava ohjelmistosuunnittelija. Tanssitaustani ansiosta musiikki virtaa suonissani, jonka sykkeessä tehokkaat ja hauskat tunnit saavat hymyn huulille. Tervetuloa nauttimaan!

Ronja Huttu-Hiltunen
Olen Oulun Pyrinnön uusi ryhmäliikuntavastaava. Sijaistan Riikka Ingetiä.
Olen energian täyteinen superpallo, jolla piisaa virtaa. Taustalta löytyy koripalloa, tanssia, kilpauintia, kickboxingia, telinevoimistelua, squashia ja kovaa salitreeniä. Minulta löytyy useamman ryhmäliikuntalajin koulutus ja siksipä minulta sujuukin niin venyttely-, lihaskunto-, HIIT- kuin tanssitunnitkin. Tule tunneilleni mukaan hakemaan tuloksia ja nauttimaan liikunnasta.

Riikka Inget
Oulun Pyrinnön ryhmäliikuntavastaava (HuK). Riikka on liikunnanalan monitoiminainen, jolta sujuu tunnit vauhdikkaasta bodybicista kehoa huoltavaan syvävenyttelyyn. Menevät askelsarjat, monipuoliset lihaskuntoliikkeet sekä mukaansatempaava ohjaus = teho- ja tyytyväisyystakuu!
Katja Karppinen
Olen iloinen ja energinen kuntoutuksen ohjaaja. Tule jumppamaan mieli virkeäksi ja hiki pintaan.
Tiitta Kartiovaara
Olen liikuntaa rakastava, iloinen ja eneginen liikunnanohjaaja/hieroja/opettaja. Ohjaan paljon erilaisia tunteja tansseista lihaskuntotunteihin ja pilateksesta pyöräilyyn. Olen kokenut ja jakanut liikuntaelämyksiä yli 15 vuoden ajan erilaisissa jumpparyhmissä, erityisopettajana, kouluttajana, kuntotestaajana, seikkailukasvattajana jne. Olen monipuolisen harjoittelun sekä liikunnan ilon puolestapuhuja, mielekäs liikkuminen on aina sallivaa ja omaa kehoa kuuntelevaa. Tule ja haasta kehosi tunneillani!
Tarja Kivelä
Olen liikuntaa rakastava biofysiikan opiskelija, jonka tunneilla laitetaan kalorit palamaan ja kroppa kiinteytymään!

Heidi Paasio
Olen hammaslääketieteen opiskelija, jolle liikunta on elämäntapa. Harrastan kaikenlaisia ryhmäliikuntatunteja mitä vain boxin ja zumban
välille mahtuu. Ohjaan tehokasta perusjumppaa, jossa poltetaan
kaloreita liikunnan iloa unohtamatta!

Mia Tornberg
Olen musiikkia, tanssia, hassuttelua ja kaikenlaista hulluttelua 
rakastava fysioterapiaopiskelija, jonka tunnit eivät jätä ketään 
kylmäksi. Tehokas treeni ei tarkoita otsa kurtussa jumppaamista, vaan päinvastoin, naururypyt saavat ehdottomasti näkyä! :)
Siispä, tanssimonot jalkaan ja mukaan!

Mareike Vogt
Olen energinen tehokasta jumppaa, tanssimista ja onnenhormoneja rakastava saksalainen (puhun sujuvaa suomea). Tule tunneilleni jumppaamaan yhdessä kaamosta vastaan ja samalla säilyttämään hikinen kesäfiilis läpi talven!