Painin Kll-Mestaruuskisat Lahdessa

15.5.2017

Painin Kll-Mestaruuskisat järjestettiin 13.5 - 14.5.2017 Lahden suurhallissa.

Isolla porukalla liikenteessä

Oulun Pyrinnöstä painimassa kilapiluissa oli Arttu(46kg) -ja Atte Suhonen(30kg), Mikael Jansson(58kg), Rasmus Heikura(46kg), Saku Määttä(38kg), Jukka Liimatainen(42kg) ja Aapo Holm (32kg). Valmentajina mukana olivat Janne Karjalainen ja Niko Ohukainen.

Valitettavia sairastumisia

Valitettavasti koko kokoonpanolla ei päästy kisoissa painimaan, sillä Arttu sairastui ensimmäisen kisapäivän alussa, eikä päässyt ottelemaan. Rasmus paini ensimmäisenä kisapäivänä ja pääsikin etenemään seuraavalle päivälle, mutta ei voinut jatkaa myöskään sairastumisen johdosta. Rasmuksen sijoitus kilpailuissa oli viides.

Mitallit jäi tällä kertaa kilpakumppaneille

Jukka ja Mikael kumpikin voittivat yhden ottelun ja hävisivät kaksi tippuen kisoista alkukierroksella. Toisena kisapäivänä Lahden Kll-mestaruuskilpailuissa Oulun Pyrinnön painijoita oli mukana vielä neljä kuudesta, mutta kuten edellä mainittu Rasmus joutui jättämään kisan kesken. Saku, Aapo ja Atte kuitenkin etenivät semifinaalikierrokselle asti, mutta semifinaalit eivät menneet poikien kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikkien toiselle kisapäivälle edenneiden poikien lopullinen sijoitus kisoissa oli viides.

Lahden Kll-mestaruuskisat olivat painijoille kauden päätöskilpailut. Kisojen jälkeen valmentajat totesivat kuitenkin, että nyt on hyvä siirtyä ansaitulle kesälomalle. Vielä pari viikkoa kevennetään ja sitten annetaan painitossujen tuulettua hetken aikaa.

 

Tulokset nähtävissä täällä

Poikien ottelut voi katsoa täältä

Kirjoittanut Janne Karjalainen